Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Spela PUBG Mobile på PC – Ladda ner Android-spel på Windows/Mac

Så här kan du ladda ner och spela PUBG Mobile på PC – Windows- och Mac-datorer. Efter lanseringen av den ursprungliga PUBG på PC blev det ett av de mest sålda onlinespelen som spelades över hela världen. Mobilspelarna väntade på att ett sådant här spel skulle utvecklas för telefoner. Det har funnits flera kloner under tiden, men erfarenheten var inte lika bra som PUBG. Du kan nu spela PUBG Mobile på PC, om du inte kan köra spelet på din Android-enhet.

PUBG Mobile är en sista man-stående skytt med fantastiska äventyr som utvecklats efter feedback från användarna. Spelaren börjar med ingenting annat än sina dyrbara underkläder, spelarna måste kämpa för att hitta vapentillbehör och kläder i en kamp för att bli den ensamma överlevande. Detta realistiska högspänningsspel utspelar sig på en enorm ö på 8×8 km med en detaljnivå som visar upp funktionerna hos Unreal Engine 4. Eftersom det här spelet endast är ute för Windows har Mac-användare haft tur. Och bara av den anledningen ser vi många Mac-användare hoppa på Android-emulatorer för att spela PUBG Mobile.

Ladda ner PUBG Mobile på PC

Vad är PUBG Mobile?

Gå med i det actionfyllda shooter-överlevnadsspelet med miljontals andra spelare. Detta spel innehåller allt du behöver för fantastisk underhållning. Gå med i spelet, hitta förnödenheter och bli den ensamma överlevaren. Detta spel innehåller följande:

  • Högkvalitativ grafik och HD-ljud
  • Realistiska vapen
  • Res med stil
  • Slå dig ihop med vänner
  • Rättvis spelmiljö

Det bästa vi älskade med spelet var att det har en mycket liknande, fullfjädrad karta på mobilspelet precis som PC-versionen. Den enda skillnaden vi märkte var att det är mycket lättare att hitta vapen på PUBG Mobile istället för desktopversionen. För mer, ladda ner PUBG Mobile direkt och spela det på din dator. Du behöver en stödd och kompatibel Android-emulator för detta arbete.

Ladda ner PUBG Mobile på PC (Windows och Mac)

Ta reda på hur du spelar PUBG Mobile och kör det här spelet på en fullfjädrad dator. Vår guide fungerar bäst med Windows 7, 8, 8.1 och 10. För Mac-användare stöder artikeln senaste macOS-iterationer tillsammans med äldre OS X-versioner. Dessutom håller vi oss inte till bara en enda emulator, utan vi har en mängd olika program som arbetar för att ge dig den bästa spelupplevelsen för skrivbordet.

PUBG Mobile körs med grafik på toppnivå på Android. Tack vare de senaste emulatorerna och effektiva teknikerna kan du förvänta dig att det här spelet ska köras enkelt på alla nyare Windows- eller Mac-maskiner. Dessutom, om du har en spelorienterad emulator – de vi använder – får du maximal prestanda och bildhastighet.

UPPDATERING: Du kan nu köra PUBG Mobile i 60 FPS-läge vilket skulle ge dig en mycket smidigare spelupplevelse. Vissa lågpristelefoner kan ha problem med 60 FPS, men du kan prova det nu på Android: Hur man spelar PUBG Mobile i 60 FPS-inställningar.

UPPDATERING 2: Om du stöter på problem med det här spelet och det kraschar på ditt system har vi en lösning för att fixa det. För att hitta kraschproblemet och åtgärda force close-felet, läs: Så här åtgärdar du felet “Tyvärr har PUBG Mobile slutat”.

Hur man laddar ner och spelar PUBG Mobile på PC

Följ dessa steg nedan för att ladda ner och spela PUBG Mobile-spel på din dator. Kom ihåg att följande steg är för båda plattformarna – Windows och Mac.

Steg 1 – Ladda ner BlueStacks N eller NoxPlayer och installera någon av dessa Android-emulatorer på din dator. För alternativ, kolla in vår lista över de bästa Android-emulatorerna!

Steg 2 – När du har installerat den öppnar du BlueStacks (eller vilket du har installerat) och ställer in det.

Steg 3 – Du måste logga in med ditt Gmail-/Google-konto så att du kan ladda ner och spela appar/spel från Google Play Butik.

Steg 4 – Gå sedan till fliken Mina appar.

Steg 5 – Leta efter mappen Systemapp. Inuti den, hitta och öppna Google Play Butik.

Steg 6 – Väl inne i Play Butik, sök efter PUBG Mobile.

Steg 7 – Ladda ner spelet precis som du gör det på din Android-telefon eller surfplatta.

Steg 8 – Efter installationen kommer PUBG Mobile-ikonen att visas i avsnittet Mina appar och en genväg kommer att läggas till på ditt skrivbord.

Du kan nu köra spelet och följa instruktionerna på skärmen för att spela och ställa in spelet. Proceduren bör likna hur du gör det på din telefon.

För den som är intresserad kan du även spela andra populära Android-spel på din PC. Vi har några rekommendationer här Asphalt 9: Legends, Gods of Boom och Call of Duty: Mobile.

Om du stöter på några problem, låt oss veta i kommentarerna nedan så kommer vårt team att hitta en lösning och hjälpa dig att köra spelet på rätt sätt. Berätta för oss din erfarenhet av att spela PUBG Mobile på PC.