Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Spela PUBG Mobile med 60 FPS – Ladda ner konfigurationsfil, Fix Lag på Android

Du kan nu spela PUBG Mobile med 60 FPS på Android med den här guiden. Extrema färskhastighetsinställningar fixar fördröjning och förbättrar spelets övergripande lyhördhet och gör att det går ganska smidigare. Den här guiden gäller både Android-telefoner med låg budget och medelstora enheter. De som spelar den engelska versionen av PUBG Mobile har en möjlighet att spela spelet med mycket jämnare bildfrekvens och det är mycket goda nyheter för vanliga spelare. Högre bildfrekvens betyder att det kommer att bli en märkbar ökning av spelets totala prestanda, oavsett vilken Android-enhet du har. För att köra PUBG Mobile med 60 FPS (extrem bildhastighet) krävs en bättre hårdvara – en flaggskeppssmartphone idealiskt.

Alternativet för en högre bildfrekvens är inställt som standard på den kinesiska versionen av PUBG Mobile. Men vi kommer att visa dig hur du aktiverar det för den engelska versionen av spelet. Du måste ladda ner PUBG Mobile 60FPS konfigurationsfil för spelet. Vi har länkat ihop filerna nedan i artikeln och visat hur man utför dessa tweaks.

PUBG Mobile med 60 FPS

Som diskuterats antar vi att Android-telefonen du har är i den kraftfulla änden av spektrumet. Det är alltid bra att prova och om spelet inte blir bättre kan du gå tillbaka. Det finns flera sätt du kan justera inställningar och förbättra PUBG Mobile.

Hur man spelar PUBG Mobile med 60 FPS på Android

PUBG Mobile är ett av de mest optimerade Android-spelen genom tiderna. Det går att spela på alla kategorier av Android-telefoner utan att offra mycket av grafikprestanda och lyhördhet. Och med varje ny PUBG Mobile-uppdatering blir spelet hela tiden skrymmande med fler funktioner och grafiska element. Strax framåt har vi listat alla steg för dig att implementera för att köra PUBG Mobile med 60 FPS.

PUBG Mobil Låg Grafikkvalitet

Det finns tre metoder för att förbättra PUBG Mobile-prestandan på Android:

 1. Ladda ner PUBG Mobile 60 FPS konfigurationsfil för Android
 2. Använd GFX Tool från Google Play Butik
 3. Installera och använd GPU Turbo Boost Magisk-modul

Du måste komma ihåg att du kommer att redigera filerna för spelets utseende. Processen att få spelet att köras med 60 FPS kan vara lite tekniskt. Trots svårighetsgraden är det, enligt vår mening, värt det att spela PUBG Mobile i 60 FPS. Så låt oss börja med den första metoden.

1. Ladda ner PUBG Mobile 60FPS konfigurationsfiler och ersätt dem

Följ dessa steg för att ladda ner konfigurationsfilerna som gör att PUBG Mobile kan köras med 60 FPS bildhastighet och ersätta de ursprungliga spelfilerna:

Steg 1 – Det första du måste göra är att du måste ladda PUBG Mobile (engelska versionen, uppenbarligen) och sedan sluta när du kommer till lobbyområdet och du uppmanas att logga in. Leta efter alternativet “Reparera” på skärmen och tryck på den. Spelet kommer helt och tar dig till enhetens startskärm.

Steg 2 – Starta spelet igen och logga in på ditt konto. Du kan logga in antingen genom att använda Facebook eller genom att använda ett gästval. Se till att du ändrar grafikvalet till ett annat alternativ än det som för närvarande är valt, varefter du lämnar spelet.

Steg 3 – Starta PUBG Mobile och logga in igen. Låt spelet ladda som du brukar och avsluta sedan spelet igen. Nu måste du ladda ner en komprimerad fil från länkarna nedan. Välj den du föredrar och gå sedan till nästa steg:

 • 60 FPS, MID-skuggor, MID-grafik med HDR aktiverat och MAX synfält: Ladda ner.
 • 60 FPS, INGEN skuggor, LÅG grafik, HDR aktiverat och MAX synfält: från nedladdning.

Steg 4 – När du har laddat ner och packat upp ZIP-filen från ovan kommer du att märka att det finns en fil inuti som heter ShadowTrackerExtra. Du måste använda din valda rotåtkomstfilhanterare för att flytta den här filen till följande plats på enheten: Android/data/com.tencent.ig/files/UE4Game och se till att du skriver över filen som redan finns där med den nedladdade.

Relaterade inlägg: Hur man installerar APK-filer på Android

Steg 5 – Avsluta filsystemapplikationen och starta PUBG Mobile-spelet igen.

Där har du det. Du kommer nu att känna skillnaden i spelets prestanda. För att säkerställa att proceduren fungerade bör du märka att möjligheten att ändra grafikinställningarna nu är borttagen från spelet.

2. Ladda ner GFX-verktyget för att förbättra prestanda

Tredjepartsverktyg som GFX-verktyget för PUBG Mobile kan också hjälpa till att förbättra spelets övergripande prestanda. GFX Tool är en free app som du kan ladda ner från Google Play Butik för att justera och ändra inställningarna för spelet. Följ bara dessa steg:

Steg 1 – Ladda ner GFX Tool från Google Play Store och installera det på din telefon.

Steg 2 – Starta appen och tillåt nödvändiga behörigheter.

Steg 3 – Från huvudskärmen kan du se alla alternativ du kan ändra. Se till att du väljer den “globala” versionen av spelet, om du inte är i Kina eller Vietnam.

Steg 4 – Ändra ‘Upplösning’ till ett lägre värde som 1280 (HD).

Steg 5 – Ändra ‘Grafik’ till Så lent. Om du har en lägre enhet rekommenderar vi inte höga grafikinställningar, annars kommer din telefon att värmas upp.

Steg 6 – Ändra ‘FPS’ till 60 FPS.

Steg 7 – Ändra “Anti-aliasing” till Inaktivera.

Steg 8 – Ändra “Stilar” till Klassisk.

Steg 9 – Ändra ‘Renderingskvalitet’ till Låg.

Steg 10 – När du har ställt in alla inställningar enligt din enhetsmodell, tryck på “Acceptera”-knappen för att dessa inställningar ska tillämpas på PUBG Mobile.

Starta spelet nu och kontrollera spelinställningarna. Du kommer att märka skillnaden i spelets prestanda. Och du borde kunna spela i 60 FPS nu!

3. Ladda ner / installera GPU Turbo Boost – Magisk Module

Ladda ner Magisk

Om din Android-telefon är rotad gör detta saker mycket enklare än att bara prova olika verktyg för att fixa fördröjning eller förbättra prestanda. GPU Turbo Boost är en Magisk-modul som magiskt kan förbättra din PUBG Mobile-upplevelse på Android-telefoner. Det här verktyget är utformat för att öka den totala genomströmningen av din enhets hårdvara.

Så inte bara PUBG Mobile, om du har en lågspecifik Android-telefon kan du förbättra enheten som helhet. Det enda kravet är att du behöver ha en rotad Android-telefon med Magisk installerat. Gå sedan helt enkelt över till Magisk Manager och installera GPU Turbo Boost.

4. Spela PUBG Mobile med 90 FPS på OnePlus-telefoner

Ett antal OnePlus-telefoner stöder nu officiellt PUBG Mobile vid 90Hz. Det betyder att du nu kan njuta av spelet med 90 bilder per sekund exklusivt på OnePlus-enheter.

Det officiella stödet lanserades den 6 augusti 2020 och bör sakta rullas ut till användarna. Här är en lista över stödda OnePlus-enheter som kan köra PUBG Mobile med 90 FPS:

 • OnePlus 8
 • OnePlus 8 Pro
 • OnePlus 7T
 • OnePlus 7T T-Mobile
 • OnePlus 7T Pro 5G McLaren
 • OnePlus 7 Pro

Denna exklusiva kampanj kommer att pågå i en månad innan icke-OnePlus-användare kommer att kunna njuta av spelet med denna höga uppdateringsfrekvens.

Slutsats

Det här var några tips du kan prova på din Android-telefon om du vill spela grafikintensiva spel som PUBG Mobile på en låg- eller mellanklassenhet. Den här omfattande guiden är mest för icke-rootade användare. Men om du har en rootad telefon med dig bör den tredje metoden vara till stor hjälp för dig.

Om du gillade den här guiden och vill köra Call of Duty Mobile med 60 FPS, har vi en annan guide för det: Hur man kör COD Mobile i 60fps.

Skriv en kommentar nedan om du har några problem. Berätta för oss din erfarenhet av att spela PUGB Mobile i 60 FPS på din Android-enhet