Spela in programmering: hur man tar reda på det online och tittar på kanalen

0 Shares

Vill du veta mer om skivprogrammering men vet inte hur? I den här artikeln ska vi titta på huvudwebbplatsen som kan hjälpa dig med detta. Dessutom kommer vi också att titta på olika sätt att titta på Record-kanalen på din enhet på ett enkelt sätt.

Hur ser man rekordschemat?

Sändningsföretagets webbplats ger kanalens schema som kan ses i detalj och enkelt. För det klicka här så kommer du att se schemasidan. När du kommer in på sajten är det möjligt att veta vilket program som för närvarande är på, vilket identifieras som On Air. Genom att klicka på innehållet omdirigeras du till en sida som kan ge dig ett smakprov på vad som finns på.

se aktuellt innehåll

På sidan du kommer att omdirigeras till kan du se en sammanfattning av innehållet, och på så sätt veta om det är värt att titta på vad som står på. Fortfarande på sidan kan du se nästa innehåll följt av när det startar. Om du vill kan du också klicka på innehållet för att ta reda på det. På sidan nedan kan du filtrera om du vill ha innehåll från alla kanaler, eller från vissa områden.

Strax efter är det möjligt att se kanalens eget 7-dagarsschema. I den vänstra kolumnen beskrivs tiderna i detalj, så att du vet vilken tid du ska titta. När man tittar på programmet går det att veta om det blir HD, och även om det går att se det med Closed Captioning. Webbplatsen beskriver programmets längd och visar en bild av det, ifall du inte kommer ihåg namnet.

Hittills har vi sett att det är möjligt att veta tider, varaktighet, programnamn och till och med dess bild. Men sajten erbjuder mycket mer. Genom att klicka på programmet som finns i rutnätet visas en sammanfattning av programmet eller dess synopsis, för att veta vad innehållet handlar om.

se schemat för dagen

Om innehållet har en webbplats kan du logga in för att lära dig mer om programmet du vill se. Programmeringswebbplatsen låter dig dela innehållet, bland sociala nätverk finns Twitter, Instagram, Facebook och till och med WhatsApp.

Om du vill kan du se innehållet på Play Plus, men för det behöver du ett konto på plattformen. Utan tvekan är sajten ganska komplett och visar allt från programmeringen för de som vill titta. Vissa av programmen på nätet låter dig se hela, eller till och med se det live utan att behöva Play Plus. Låt oss nu lära oss nedan hur du tittar på kanalen, var som helst.

Hur ser man live Record-program?

gå i luften för att se rekordschemat

På Play Plus-webbplatsen kan du titta på kanalen gratis utan svårigheter, se alla Record-program. Du kommer åt sidan genom att klicka här, efter att du har gått in måste du registrera dig för att få tillgång till allt innehåll. När du är inloggad klickar du på Uppe i luften och du kommer att kunna titta på innehållet som spelas i det ögonblicket.

se nästa innehåll

Dessutom visar sajten kommande program och visar även vad som visas live. En del av innehållet är bara möjligt att se om du är prenumerant. Bland betalinnehållet har vi dokusåpan gården och flera program. Hittills har vi kunnat lära oss mer om programguiden för Record och även hur man ser innehållet live.

Slutsats

Med den här praktiska guiden till Record-programmering är det lätt att veta vad som finns på kanalen och vad som fortfarande visas. Dessutom lärde vi oss hur du kan titta på kanalen var och när du vill och njuta av Record-programmeringen även på din mobiltelefon. Berätta nu för oss, kände du redan till dessa webbplatser och tjänsten som är till stor hjälp? Lyckades du följa stegen vi såg? Säg i kommentarerna nedan.

0 Shares