Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Spela CSR Racing 2 på PC – Ladda ner Android-spel på Windows/Mac

Sedan CSR Racing släpptes på smartphones kanske utvecklare gjort liknande racingspel för smartphones men de hade mycket låg kvalitet och sedan svämmade spelmarknaden över av liknande spel. Sedan tillkännagavs CSR Racing 2 och det kändes som att CSR-utvecklarna gör samma spel precis som andra och mobilspelare förväntade sig detsamma. Men när CSR Racing 2 publicerades höll utvecklarna sitt ord då den första CSR utvecklades av Natural Motion Games och efter fyra år utvecklades CSR 2 i samarbete med Zynga, alla förväntade sig lite lågt.

När du tittar på det här fantastiska spelet överlag är det helt häpnadsväckande. Allt har förbättrats, från grafik till gameplay. De mobilspelare som gillade dess tidigare version kommer säkert att gilla den här också. Och nu är det fantastiska att du kan spela CSR Racing 2 på din PC. Det här spelet är fullpackat med superbilar inklusive La Ferrari, Koenigsegg Agera One och den onda Mclaren P1 tillsammans med många superbilar.

Spela CSR Racing 2 på PC

CSR Racing 2

Gå med i racinggemenskapen, vinn lopp mot dina motståndare och bli mästare. CSR Racing 2 har bra dragracing. Gå med eller skapa din besättning och tävla mot andra besättningar eller tävla med dina vänner. Mest av allt, spela det på din PC. Detta spel har några fantastiska funktioner:

  • 3D nästa generations grafik
  • Realtidsracing
  • Anpassning av bilar
  • Uppgradera, Tune och Fuse
  • Online Multiplayer
  • Dominera staden

Ladda ner och spela på PC för mer fantastisk upplevelse:

Ladda ner CSR Racing 2 för PC (Windows och Mac)

Ta reda på hur du spelar CSR Racing 2 och kör det här spelet på en fullfjädrad dator. Vår guide fungerar bäst med Windows 7, 8, 8.1 och 10. För Mac-användare stöder artikeln senaste macOS-iterationer tillsammans med äldre OS X-versioner. Dessutom håller vi oss inte till bara en enda emulator, utan vi har en mängd olika program som arbetar för att ge dig den bästa spelupplevelsen för skrivbordet.

CSR Racing 2 körs med nästa generations bästa grafik på Android. Tack vare de senaste emulatorerna och effektiva teknikerna kan du förvänta dig att det här spelet ska köras enkelt på alla nyare Windows- eller Mac-maskiner. Dessutom, om du har en spelorienterad emulator – de vi använder – får du maximal prestanda och bildhastighet.

Hur man laddar ner och spelar CSR Racing 2 på PC

Följ dessa steg nedan för att ladda ner och spela CSR Racing 2-spel på din dator. Kom ihåg att följande steg är för båda plattformarna – Windows och Mac.

Steg 1 – Ladda ner BlueStacks 3, BlueStacks N eller NoxPlayer och installera någon av dessa Android-emulatorer på din dator. För alternativ, kolla in vår lista över de bästa Android-emulatorerna!

Steg 2 – När du har installerat den öppnar du BlueStacks (eller vilket du har installerat) och ställer in det.

Steg 3 – Du måste logga in med ditt Gmail-/Google-konto så att du kan ladda ner och spela appar/spel från Google Play Butik.

Steg 4 – Gå sedan till fliken Mina appar.

Steg 5 – Leta efter mappen Systemapp. Inuti den, hitta och öppna Google Play Butik.

Steg 6 – Väl inne i Play Butik, sök efter CSR Racing 2.

Steg 7 – Ladda ner spelet precis som du gör det på din Android-telefon eller surfplatta.

Steg 8 – Efter installationen kommer CSR Racing 2-ikonen att visas i avsnittet Mina appar och en genväg kommer att läggas till på ditt skrivbord.

Du kan nu köra spelet och följa instruktionerna på skärmen för att spela och ställa in spelet. Proceduren bör likna hur du gör det på din telefon.

För den som är intresserad kan du även spela andra populära Android-spel på din PC. Vi har några rekommendationer här: PUBG Mobile, Asphalt 9: Legends, Guns of Boom och Rules of Survival.

Om du stöter på några problem, låt oss veta i kommentarerna nedan så kommer vårt team att hitta en lösning och hjälpa dig att köra spelet på rätt sätt. Berätta för oss din erfarenhet av att spela CSR Racing 2 på PC