Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Spectrum Mobile International Roaming-priser

Planerar du att besöka ett annat land för en semester eller ett affärsmöte? Vill du veta mer om de internationella roamingpriserna för Spectrum Mobile?

Spectrum Mobile är en mobil virtuell nätverksoperatör (MVNO) i USA som erbjuder trådlösa telefon- och datatjänster.

Det fungerar som ett dotterbolag till Charter Communications, som är en av de största leverantörerna av kabel-tv och internettjänster i landet.

Spectrum Mobile paketeras ofta med andra Charter Communications-tjänster som kabel-TV och heminternet. Konsumenter som betalar för olika tjänster kan dra nytta av denna paketering.

Spectrum Mobile eSIM är en funktion som tillåter kunder att aktivera ett mobilabonnemang på sina mobila enheter utan att behöva ett fysiskt SIM-kort.

Om du planerar att besöka ett annat land kommer du att behöva en internationell roamingplan på din Spectrum Mobile för att använda data smidigt och fortsätta att få ditt arbete gjort.

Den här artikeln guidar dig genom hur du kan veta mer om dina internationella roamingpriser på Spectrum Mobile.

Spectrum Mobile International Roaming-priser

Om du vill veta mer om samtals- och datahastigheterna på Spectrum efter destination, gå till Samtal och datapriser per destination avsnittet på Spectrums webbplats och ange det land du planerar att besöka.

När du har klickat på enter kommer du att kunna se samtals- och datahastigheterna för den specifika destinationen.

Anta till exempel att du planerar att besöka Nya Zeeland och vill veta mer information om samtalsdata och internationella roamingpriser för detsamma.

Sök efter Nya Zeeland i sökrutan och klicka sedan på enter. Du kommer nu att få all nödvändig information om samtals- och dataöverföringspriser för internationella roaming för Nya Zeeland.

Samtalspriserna går upp till 0,06 USD per minut, datahastigheterna upp till 0,01 USD per MB och sms är absolut free av kostnaden.

På så sätt kan du beräkna kostnaden för internationell roaming av Spectrum Mobile när du besöker vilket land som helst.

Observera att de internationella roamingpriserna i Kanada och Mexiko är free.