Specifikationer för Samsung Galaxy S6: Vad är nytt

0 Shares

Samsung Galaxy S6 -specifikationerna är nu ute och visar upp de tekniska specifikationer som stöder och aktiverar alla Galaxy S6 -funktioner du kommer att älska när den säljs i april. Här är en närmare titt på Galaxy S6 -specifikationerna och Galaxy S6 Edge -specifikationerna.

Efter månader av spekulationer är detta Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge. Samsung beskriver dessa två telefoner som ett resultat av ”Relentless Innovation” som levererar kulmen på konsumentåterkoppling, Samsungs framgångar och misslyckanden.

Här är en snabb titt på Samsung Galaxy S6 -specifikationerna som är viktiga för konsumenterna och vad de betyder för telefonen som du vill använda i vår. Samsung tillkännagav Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge på scenen i Barcelona, ​​Spanien idag i början av Mobile World Congress. Händelsen kom bara timmar efter meddelandet om HTC One M9.

Här är Galaxy S6 -specifikationerna och Galaxy S6 Edge -specifikationerna du vill veta.

Här är Galaxy S6 -specifikationerna och Galaxy S6 Edge -specifikationerna du vill veta.

Här är specifikationerna för Samsung Galaxy S6, och efter det en kort sammanfattning om vad det betyder för en användare som vill köpa den nya telefonen. Samsungs VD hävdar att ingen annan telefon kan matcha Galaxy S6 -skärmen, kameror, hastighet med mera.

Specifikationer för Samsung Galaxy S6

 • 5,1-tums 2560 × 1440 Super AMOLED-skärm med 577 ppi
 • Exynos Octacore -processor, 3 GB LPDDR4 -RAM
 • 32/64/128GB UFS 2.0 intern lagring
 • Android 5.0
 • F/1.9 16MP bakre kamera med optisk bildstabilisering och live HDR
 • F/1.9 5MP frontkamera med live HDR
 • Kategori 6 LTE med 300 Mbps ned/50 Mbps upp max teoretiska hastigheter
 • Wi-Fi 802.11 AC med HT80 MIMO
 • Bluetooth LE
 • NFC
 • IR -blaster
 • 2550mAh – Galaxy S6
 • 2 600 mAh batterier – Galaxy S6 Edge
 • Galaxy S6 – 143,4 x 70,5 x 6,8 mm – 138 g
 • Galaxy S6 Edge – 142,1 x 70,1 x 7,0 mm – 132g

Specifikationerna för Samsung Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge är väldigt lika, men Galaxy S6 Edge har ett lite större batteri. Bumpen räcker inte för att göra en skillnad mellan Galaxy Note 4 och Galaxy S5, men det är ingenting värt.

De nya Galaxy S6 Edge -specifikationerna är väldigt lika.

De nya Galaxy S6 Edge -specifikationerna är väldigt lika.

Inslagna i Galaxy S6: s nya metall- och glasdesign är dessa uppgraderade specifikationer. Användare får också trådlös laddning inbyggd i Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge så att du inte behöver leta efter en nätsladd. Samsung skryter med att det trådbundna laddningsstödet kan ladda snabbare än tidigare teknik, så att du kan ladda fyra timmars batteritid under 10 minuters laddningstid. Detta kan hjälpa till att mildra slaget att det inte finns något batteri som kan bytas av användaren.

Samsung Pay är inbyggt för att göra det möjligt för användare att göra mobilbetalningar enklare än någonsin. Detta inkluderar NFC -betalningar som många Android -enheter och iPhone 6 -stöd, men det inkluderar också möjligheten att skicka magnetiska kort sveper trådlöst så att du kan använda Galaxy S6 för att betala på fler ställen.

Som en del av de nya Galaxy S6 -specifikationerna och Galaxy S6 Edge -specifikationerna kommer användarna att märka att det saknas något. Det finns inget stöd för Micro SD -kort på Galaxy S6 eller Galaxy S6 Edge. Det betyder att du bara får minnet i den modell du köper. Detta liknar iPhone 6, som Apple tar ut en premie på $ 100 för ett hopp i lagring. Vi vet inte om Samsung planerar samma premie för att få mer lagringsutrymme.

Det finns inget flyttbart Galaxy S6 -batteri eller Micro SD -kort.

Det finns inget flyttbart Galaxy S6 -batteri eller Micro SD -kort.

Den nya Samsung Galaxy S6 -fingeravtrycksläsaren låter användarna placera ett finger på hemknappen för att logga in, istället för att svepa. Detta är en enorm uppgradering som kommer att göra den mycket mer användbar i den verkliga världen. Glöm att använda två händer för att logga in, och lägg bara en tumme eller ett finger på hemknappen så kan du logga in.

De främre och bakre kamerorna stöder live HDR så att du kan se hur fotot kommer att se ut innan du tar ett foto och den nya bländaren f/1.9 ger mer ljus in i sensorn för bättre foton i svagt ljus.

Samsung levererar Android 5.0 på Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge. Samsung nämnde inte TouchWiz, hudens namn på andra Galaxy S- och Galaxy Note -enheter. Trenden under hela uppgraderingen är att ta bort saker som användarna inte behöver och leverera programvara närmare Android Lollipop på Nexus -enheter.

Samsung Galaxy S6 släppningsdatum är planerat till början av april på stora operatörer i USA

https://www.youtube.com/watch?v=raAoYFrIm0I

0 Shares