Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Spara stort på iZotope RX 10 till den 2 maj – få upp till 78 % rabatt på RX 10 Elements, Standard och Advanced i iZotopes Spring Clean-rea

iZotope har annonserat en försäljning på sin mjukvara för ljudrensning, RX 10.

Under en kort period kan du få iZotopes RX 10-programvara med upp till 78 % rabatt. RX är designad för att rengöra och ta bort alla oönskade artefakter från en ljudsignal, inklusive brum, väsande, klick, distorsion och oönskad reverb. Dessutom erbjuder RX 10 en “Music Rebalance”-funktion som låter dig justera nivåerna för specifika kanaler i en mix.

Under en begränsad tid kan du få RX 10 Elements, RX 10 Standard och RX 10 Advanced till ett bra pris.

RX 10 Elements – $29

RX 10 Elements är designad för att möta behoven hos innehållsskapare och oberoende artister som producerar musik i sina hemmastudior. RX Elements är en budgetvänlig verktygssats för brusreducering och ljudreparation. AI Repair Assistant effektiviserar samma verktyg som används i professionella studior för att korrigera vanliga ljudproblem.

Du kan få RX Elements för $29 ner från $129.

RX 10 Standard – $199

RX 10 Standard erbjuder alla verktyg för att rensa upp ditt ljud i musik- och postproduktionsapplikationer. Faktum är att RX 10-standarden kan ta bort brus från en signal automatiskt med hjälp av den AI-drivna reparationsassistenten. Dessutom kan du bli kirurgisk med din signal och balansera om stereomixar med Music Rebalance. Allt som allt är RX 10 Standard ett första hjälpen-kit för ditt ljud.

Du kan få RX Standard för $199 ner från $399.

RX 10 Advanced – $799

Slutligen är RX 10 Advanced en prisbelönt mjukvara. Det är det mest funktionsspäckade ljudreparationssetet som finns och det används i professionella efterproduktionsstudior överallt för att förbereda inspelat ljud för kommersiell release. iZotope säger att du kan “navigera med tal, syntetisera om saknade funktioner och musik mer med flerkanalsstöd (upp till 10 kanaler)”.

Du kan få RX 10 Advanced för $799 ner från $1,199.

RX Post Production Suite

Som noterat av iZotope, “RX Post Production Suite 7 ger dig alla verktyg du behöver för att förbättra och reparera bullriga inspelningar, redigera dialog och mixa ljud. Väck berättelser till liv med banbrytande mjukvarulösningar – RX 10 Advanced, Dialogue Match, Insight 2, Symphony 3D och Stratus 3D reverbs by Exponential Audio och mer. Inkluderar den nya referensappen Audiolens”.

Du kan få RX Post Production Suite för $999 ner från $1,999.

iZotope Everything Bundle

Skaffa iZotopes fulla arsenal av plugin-program och utrusta dig själv med alla verktyg du behöver för att skapa, mixa, bemästra och reparera. Inkluderar Music Production Suite 5, RX Post Production Suite 7 och mer.

Du kan få iZotopes Everything Bundle för $1 199 ner från $2 499.

Tillgänglighet

Uppgraderingar och korsgraderingar är tillgängliga för ytterligare besparingar för ägare av utvalda iZotope-produkter under kampanjen, och erbjudandet är tillgängligt på Plugin Boutique webbplats och iZotope butik till 2 maj 2023.