Spara nästan $ 10 på The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

0 Shares

Medan vi bara är två veckor in i livscykeln för The Legend of Zelda: Skyward Sword, ser vi redan en tidig rabatt på Best Buy. Du hittar den senaste porten för att slå Nintendo Switch för bara $ 50,99 just nu (var $ 59,99), en utmärkt besparing med tanke på att detta är en så ny utgåva.

Även om det är en liten besparing är det förvånande att se tidiga rabatter på en Nintendo -utgåva av denna skala, särskilt med tanke på att det redan är det näst bäst säljande spelet på Amazon i år. Det är ett imponerande språng till toppen, vilket gör Best Buy rabatt desto mer spännande.

Naturligtvis, som en hamn, var det troligt att vi skulle se Nintendo Switch -spelaffärer slå denna titel förr snarare än senare. Med tanke på spelets skyhöga framgångar hade vi dock förväntat oss några veckor till för fullt pris här. Vi såg bara Super Mario 3D World + Bowser’s Fury ta en liknande rabatt en månad efter lanseringen (även om du fortfarande kan hitta den för $ 10 rabatt på Amazon, nu $ 49,99).

Inte i USA? Rulla ner för fler Nintendo Switch -spelerbjudanden i din region

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD: $ 59,99 $ 50,99 på Best Buy
Spara $ 9 –
Det är sällsynt att se en Nintendo-titel ta en prissänkning så nära släppdatumet, men The Legend of Zelda: Skyward Sword HD är nu tillgänglig för bara 50,99 dollar på Best Buy. Medan du bara sparar $ 9 här är alla rabatter på en så stor Nintendo -titel välkomna, men som vi såg med Super Mario 3D World kan det faktum att detta är en hamn ha något att göra med det tidiga sparandet.
Visa erbjudande

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury: $ 59,99 $ 49,99 på Amazon
Spara $ 10 –
Det kan vara lite äldre, men denna $ 10 rabatt på Super Mario 3D World + Bowser’s Fury är fortfarande imponerande med tanke på att februari -utgåvan fortfarande styr Amazonas diagram. Du hittar allt det ursprungliga Super Mario 3D World -innehållet här, liksom Bowser’s Fury -expansionen.
Visa erbjudande

Mer Legend of Zelda: Skyward Sword HD -erbjudanden

Mer av dagens bästa Legend of Zelda Skyward Sword HD -erbjudanden

Fler erbjudanden för Nintendo Switch

Dagens bästa Nintendo Switch -spelerbjudanden

Om du fortfarande letar efter en konsol avrundar vi alla de bästa Nintendo Switch-erbjudanden och Nintendo Switch Lite-buntar här, men visar dig också var du kan hitta en Nintendo Switch OLED-förbeställning.

0 Shares