Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Spanien vs Polen live stream: hur man ser dagens Euro 2020-21 gratis och var som helst

Nedslående resultat för både Spanien och Polen i deras inledande matcher har gjort grupp E till en mycket mer öppen affär än väntat, vilket innebär att ingen av sidorna har råd att förlora denna kamp. Läs vidare för din guide till att se en live stream mellan Spanien och Polen och ta reda på hur du kan se Euro 2020 online var som helst.

Spanien vs Polen Euro 2020 live stream

Datum: Lördag 19 juni

Starttid: 21:00 CET / 20:00 BST / 15:00 ET / 12:00 PT / 05:00 AEST / 07:00 NZST

Mötesplats: Estadio La Cartuja, Sevilla, Spanien

Gratis livestream: BBC iPlayer (se nedan för mer)

Globala liveströmmar: ABC via Sling TV eller FuboTV (US) | Optus Sport (AUS) | TSN / TVA Sports (CAN) | Sky Sport (NZ)

Titta var som helst: prova ExpressVPN 100% riskfritt

Luis Enriques sida var i dominerande från mot Sverige på måndag kväll och åtnjöt en oöverträffad 86% innehav. Ändå var de tvungna att nöja sig med en oavgjort efter att ha funnit det omöjligt att bryta ner motståndarens beslutsamma backlinje.

Enrique har nu ett stort samtal om huruvida han ska fortsätta med Alvaro Morata på framsidan, med anfallaren som har slösat bort ett antal stora chanser mot Sverige och sett lite låg på självförtroende.

Polens problem verkar springa mycket djupare, efter att Paulo Sousas sida gick ner 2-1 för grupputomstående Slovakien. Den polska backlinjen såg tydligt trög ut i deras inledande match, men ännu mer oroande kommer att vara den överväldigande prestationen hos den talismaniska anfallaren Robert Lewandowski. Polackerna skapade verkligen mycket, med tio skott på mål, men deras brist på framkant – särskilt från Bayern München-stjärnan – hotar att kosta dem en plats i 16-åren.

Läs vidare för hur du kan se en live stream från Spanien mot Polen GRATIS idag.


Gratis livestreamar i Euro 2020

Det finns fantastiska nyheter för alla som vill titta på sommarens turnering, med ett antal europeiska programföretag som visar matcher gratis. Vi föreslår att du dubbelkolla dina lokala listor för att bekräfta detaljerna om vem som visar det här spelet, men bland Europas friluftsföretag är:

Storbritannien – BBC och BBC iPlayer

Frankrike – TF1

Tyskland – ARD och ZDF

Spanien – Mediaset

Italien – RAI

Hur man livestreamar Spanien mot Polen utanför ditt land

Vår guide nedan ger detaljerade instruktioner om hur du kan se denna Euro 2020-match live i Storbritannien, USA, Australien, Kanada och Nya Zeeland. Men om du är utomlands någon gång under turneringen kommer du inte att kunna strömma fotboll via din vanliga inhemska sändare.

Detta beror på geoblockering, vilket begränsar vissa tjänster och innehåll till specifika delar av världen. Du kan dock undvika geoblock genom att använda ett VPN eller Virtual Private Network. Det är helt lagligt, mycket prisvärt och lätt att använda – och det krypterar också din surfning och erbjuder skydd mot cyberbrottslingar och snooping från regeringen.

Använd en VPN för att livestreama Euro 2020 var som helst

ExpressVPN är världens bästa VPN just nu
Vi har lagt alla de stora VPN-enheterna genom sina steg, och vår nuvarande topprankade tjänst i våra tester var ExpressVPN.

Död enkel att använda, men ändå snabb och med en komplett uppsättning säkerhetsfunktioner som kastas in, kan den också användas på ett brett utbud av enheter, med dedikerade appar för Android- och Apple-smartphones. Du kan också använda den på Amazon Fire TV Stick, Apple TV, Xbox och PlayStation.

Om du vill vara säker online och titta på din föredragna sändning var som helst, hittar du inget bättre än ExpressVPN.

Ännu bättre, du kan få ytterligare 3 månader GRATIS om du registrerar dig för en årsplan. Och det finns inget att förlora, för om du ändrar dig inom de första 30 dagarna, låt dem veta så ger de tillbaka dina pengar.

– Prova ExpressVPN 100% riskfritt i 30 dagar

När du har installerat ExpressVPN är det en bit tårta att titta på din inhemska Euro 2020-täckning. Välj bara en server tillbaka i ditt hemland och skjut sedan upp strömmen som vanligt när du var hemma.

Hur man ser en GRATIS Spanien vs Polen live stream online i Storbritannien

I Storbritannien visas Spanien mot Polen på BBC One, med kick-off inställd till 20:00 BST. Uppbyggnaden börjar kl. 19.30.

Om du inte står framför din TV kan du också strömma Spanien mot Polen gratis genom att skjuta upp BBC iPlayer, som fungerar över ett brett utbud av enheter, inklusive telefoner, surfplattor, bärbara datorer, spelkonsoler och strömmande enheter.

Som nationell sändare kostar BBC iPlayer inte ett öre att strömma om du befinner dig i Storbritannien (även om du borde ha en giltig TV-licens).

Om du inte är i Storbritannien just nu kan du använda ett VPN och följa instruktionerna ovan för att livestreama åtgärden på precis som hemma.

Hur man ser Spanien vs Polen i USA gratis och utan kabel

Euro 2020-täckningen är uppdelad mellan ESPN och ABC i USA, där det sistnämnda nätverket visar den här stora matchen i Sevilla som startar klockan 15.00 ET / 12 PT.

Om du får ABC som en del av ditt kabelpaket kan du också live stream Spanien vs Polen direkt via ABC-webbplatsen.

Hur man ser Spanien mot Polen utan kabel

Sladdklippare har också tur, för du kan titta på varje Euro 2020-spel utan att ha ett dyrt kabelpaket.

Prisvärt OTT-streamingtjänst Sling TV är det alternativ vi rekommenderar. Dess Orange-paket kostar bara $ 35 i månaden och ger dig alla spelen på ESPN och ABC (det senare tack vare simulcasts på ESPN3).

Ännu bättre, Sling erbjuder nya abonnenter ett fantastiskt fynd – just nu kan du få en hel månad Sling Orange för $ 10. Paketet innehåller också TNT, Nick Jr. och mycket mer, och till skillnad från kabel kan du säga upp ditt abonnemang när som helst.

Ett annat fantastiskt alternativ är fuboTV, som är en ännu mer fullfjädrad streamingtjänst som erbjuder ESPN, ABC och mer än 120 andra kanaler. Paket börjar från $ 64,99 per månad och det finns till och med en GRATIS fuboTV-testversion du kan försöka se om det är rätt för dig.

Få dagens bästa priser på de bästa TV-streamingtjänsterna

Hur man liveströmmer Spanien mot Polen i Australien

Optus Sport har exklusiva direktsändningsrättigheter i Australien för Euro 2020-matcher, inklusive detta spel som kommer att starta klockan 5 AEST på söndag morgon.

Och om du är beredd att stå upp tillräckligt tidigt så är den stora nyheten att Optus visar detta första spel helt GRATIS!

Under resten av turneringen. En Optus Sport-prenumeration ger dig tillbaka $ 14,99 per månad, men du kan spara pengar genom att registrera dig på längre sikt, med en tremånadersplan som kostar $ 29,99 och ett 12-månaderskort tillgängligt för $ 99.

Du kan strömma Optus Sport-täckning via din mobil, PC eller surfplatta och kan också få tillgång till tjänsten på Fetch TV, Chromecast eller Apple TV.

Och om du lämnar Oz när som helst under turneringen, använd bara en VPN för att ställa in som vanligt på ditt Optus-konto.

Hur man ser Spanien mot Polen: live stream Euro 2020 fotboll i Kanada

Spanien vs Polen visas live i Kanada, tillsammans med resten av Euro 2020, på engelskspråkiga TSN eller franskspråkiga TVA Sports.

Om du får dem som en del av ditt kabelavtal kan du bara logga in med detaljerna om din leverantör och få tillgång till en live-stream mellan Spanien och Polen, med start för 15:00 ET / 12:00 PT.

Om du inte har kabel kan det vara vettigare att välja deras digitala plattformar. TSN Direct- och TVA Sports Direct-streamingtjänster kostar vardera bara $ 19,99 per månad och fungerar över en rad enheter, inklusive telefoner, datorer och surfplattor.

Och glöm inte att använda en VPN är sättet att få en Euro 2020 live stream om du är borta från Kanada när spelet du vill titta på är på.

Hur man ser Spanien mot Polen på Euro 2020 online i Nya Zeeland

Kiwi kan se alla Euro 2020-action på Sky Sport.

Som du förväntar dig finns det en något obekväm starttid för denna match i Nya Zeeland, med Spanien mot Polen som startar klockan 7 NZST på söndag morgon.

Du kan få Sky Sport i Nya Zeeland som en del av en rad betal-TV-paket, och prenumeranter kan titta online via Sky Go-tjänsten.

Om du inte redan är kund kan du prova enbart streaming-plattformen Sky Sport Now, som kostar 19,99 dollar för ett veckokort och fungerar över ett brett utbud av enheter, inklusive telefoner, bärbara datorer, Apple TV och Chromecast.

Alla i Nya Zeeland från utlandet eller vice versa kan använda VPN-rutten som beskrivs ovan för att få tillgång till deras valfria tjänst precis som de skulle göra hemma.

Jämför de bästa övergripande VPN-tjänsterna efter pris: