Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Soundwhales DAW-streaming gör det enkelt att samarbeta på långt håll i lockdown

Att samarbeta på spår är lite svårt med all denna distansering, men tack och lov låter den här appen dig streama och chatta från alla dina favorit-DAWs.

Att samarbeta med andra musiker, producenter, mixare och vänner är en stor del av att spela in och skapa musik för många. I lockdown kan vi inte sitta runt datorn en kväll längre men tack och lov har Soundwhale en lösning för att komma samman över nya produktioner och inspelningar.

Soundwhale låter dig enkelt strömma ljud från din DAW och låter dig och andra lyssna på din mix live tillsammans. Plattformen har chattalternativ för video-, ljud- eller textchatt så att du kan diskutera det medan du lyssnar, kommentera avsnitt och ge feedback i realtid.

Det bästa av allt detta ingår i deras free prenumerationsnivå så att du inte behöver spendera ett öre för att börja samarbeta igen samtidigt som du respekterar social distans. Du kan arbeta med ditt projekt i realtid när du och medarbetare lyssnar på det.

Soundwhale fungerar med Pro Tools, Logic, Cubase och Nuendo. De har 3 nivåer för användare, den första är free. Med varje nivå finns det förbättrade funktioner för bästa möjliga musikstreamingkvalitet, synkroniserade tidslinjer, videoströmning till macOS och iOS, fjärrkontroll och mer.

Skaffa Soundwhale free och ta reda på mer om detta fantastiska verktyg här.