Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Soundcores kommande Life P3 äkta trådlösa öronsnäckor har aktiv brusreducering för under $80

Ankers hörlursmärke Soundcore retar deras nästa par prisvärda äkta trådlösa brusreducerande hörlurar.

Soundcore är några av de bästa budgetöronsnäckorna och hörlurarna som inte snålar med funktioner. Soundcore har teased några av de nya funktionerna som kommer till Life P3. Efter Life P2-hörsnäckorna på 39,99 $, kommer nästa generation med aktiv brusreducering för 79,99 $.

De 11 mm kompositdrivrutinerna kommer enligt uppgift leverera “rikt ljud” som förbättras i realtid av Soundcores BassUp-teknik för “stora dunkande beats”. Varje öronsnäcka har tre mikrofoner med brusreducering för att ta bort bakgrundsljud för tydliga samtal. En säker passform säkerställs tack vare fem öronspetsar i silikon som sträcker sig från XS till XL.

Life P3 har aktiv brusreducering i flera lägen. ANC använder anti-brus för att blockera alla omgivande ljud, så att du kan fokusera på musiken. Utöver vanlig brusreducering finns det flera lägen att välja mellan baserat på ditt användningsfall. Dessa inkluderar Transportläge att blockera låga frekvenser som flygplan, tåg och bussar, Utomhusläge för att blockera gatuljud, Inomhusläge att blockera röster för kontor och kaféer, och Transparensläge för att förstärka alla omgivande ljud för träning.

Soundcore Life P3 ansluter till din telefon via Bluetooth 5.0 för en stabil anslutning. Använd Soundcore-appen för att anpassa EQ och hitta dina hörsnäckor, som avger ett högt ljud för att hjälpa till att hitta förlorade knoppar. Pekkontrollerna kan anpassas för att justera uppspelning, volym och aktivera röstassistenten. Siri-kompatibilitet kommer att finnas tillgänglig vid lanseringen, och fler assistenter kommer i framtiden. Hörsnäckorna har ett dedikerat spelläge för att förbättra vissa ljud i spelet, samt ett sovläge som spelar vitt brus. IPX5 skyddar hörsnäckorna från regn och svett.

Soundcore rapporterar en imponerande 6 timmar av uppspelning på en enda laddning med ANC slås på och 30 timmar med laddningsfodralet. Dessa siffror är 7 timmar och 35 timmar med ANC avstängt. 10 minuter i laddningsfodralet ger dig 2 timmars lyssning. Laddningsfodralet stöder USB-C och trådlös laddning.

Soundcores Life P3-öronsnäckor kommer att finnas tillgängliga i Himmelsblå, Korallröd, Havre vit, Klassisk svart och Marinblå från början av juli för $79,99. Soundcore erbjuder en 25 % rabatt på early bird-kupong för bara $1 när den reserveras före 5 juli. Detta sänker kostnaden till bara $60 för tidiga köpare.

Se Soundcores toppända Liberty Air 2 Pro-örsnäckor, som för närvarande bara kostar $99,99.

Kolla in de helt nya Beats Studio Buds, som för närvarande kostar $149,95.

För mer äkta trådlösa hörsnäckor till varje prisklass, hitta vår guide här.