Soundcore R500 trådlösa halsbandshörlurar med upp till 20 timmars batteritid, snabbladdning lanseras i Indien för Rs. 1399

Soundcore, det ljudfokuserade varumärket under Anker, har tillkännagett lanseringen av nya trådlösa halsbandshörlurar i Indien, kallade Soundcore R500. Den har en ultraflexibel passform, Bluetooth 5.0, IPX5 vattentäthet, stöd för USB-C snabbladdning och mer.

R500 trådlösa halsbandshörlurar har 10 mm grafen-drivrutiner, och de ansluts via Bluetooth 5.o med stöd för SBC- och AAC-codecs. De själva hörlurarna är lätta, flexibla, IPX5-klassade och trassel-free, och enligt Soundcore levererar R500 djup, kraftfull och balanserad bas.

Den kommer med ett 195mAh batteri inuti och på en enda laddning ger den cirka 20 timmars speltid. De stöder även snabbladdning via USB-C, vilket ger 3 timmars speltid från 10 minuters laddning.

Soundcore R500 halsbandshörlurar finns att köpa på Flipkart för Rs. 1399.

Gopal Jeyaraj, landschef SAARC – Anker Innovations Limited, kommenterade lanseringen:

Vi ser fram emot nästa laguppställning under R-serien. Med R500 vill vi ge våra fans och konsumenter friheten att uppleva högkvalitativt ljud till de mest budgeterade prisnivåerna. Med funktioner som snabbladdning, AI-förbättrad mikrofon, långa timmars speltid, tror vi att R500 kommer att träffa rätt ackord hos fansen. Oavsett om det är långa zoomsamtal eller filmtimmarna med din enhet – en ny trådlös upplevelse väntar dig.

Relaterade Artiklar

Back to top button