Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

SoundClouds nya DJ-prenumeration erbjuder deras fullständiga bibliotek för obegränsad mixning

SoundCloud har lanserat ett helt nytt prenumerationserbjudande bara för DJ:s med obegränsad tillgång till deras bibliotek i DJ-program.

SoundCloud DJ är ett helt nytt prenumerationserbjudande för SoundCloud. Det ger prenumeranter full tillgång till över 200 miljoner spår för mixning med alla SoundClouds mjukvarupartners för DJ-framträdanden.

Den nya prenumerationen tillåter också DJ:s att ladda ner musik för användning offline, en enorm ny funktion för att ta med DJ-set på språng och till arenor utan Wi-Fi. SoundCloud har också taggat sitt musikbibliotek med information baserad på musiknyckel och tempo för att göra det enkelt att välja den perfekta mixen.

SoundClouds nya DJ-prenumerationstjänst är nu tillgänglig på Virtual DJ. De kommer att ta med den till Cross DJ och Denon DJ under de närmaste månaderna och utöka den till sina andra DJ-mjukvarupartner över tiden.

SoundCloud DJ är tillgänglig för $19,99 i månaden nu med en 30-dagars free rättegång.

SoundCloud säger:

SoundClouds uppdrag är att bygga en DJ-verktygslåda för nästa generation. Eftersom DJ:s är en av de största och mest grundläggande grupperna på SoundCloud, är vi dedikerade till att förse dig med de resurser och verktyg du behöver för att skapa, dela och fortsätta att förbättra ditt hantverk.