Sony WH-H910N trådlösa ANC-hörlurar lanserades i Indien för Rs. 21990

Sony är inte främmande för ANC: s trådlösa hörlursmarknad och har meddelat att de utökar sitt sortiment med lanseringen av WH-H910N. Den har Bluetooth 5.0, stöd för Hi-Res Audio, LDAC, DSEE-HX, Touch-kontroller och mer.

De trådlösa WH-H910N-hörlurarna använder Dual Noise Sensor Technology för att effektivt avbryta omgivningsbuller som omger användaren. Adaptiv ljudkontroll, med hjälp av Sonys Sense Engine, ändrar hörlursinställningarna dynamiskt beroende på vad användaren gör som att resa, gå eller vänta. Det finns också Quick Attention-läge som sänker volymen tillfälligt för omedelbar konversation.

Hörlurarna drivs av 25 mm-drivrutiner som Sony hävdar att de utför i nivå med 44 mm-drivrutiner, tack vare de styva aluminiumkupolerna och mjuka uretankantmembran. Med stöd för Sonys LDAC-ljudkod kan WH-H910N leverera högupplöst ljud med frekvensområdet 5Hz-40000Hz. Sony har också packat hörlurarna med DSEE-HX-teknik som kan återställa det höga ljudet som går förlorat vid komprimering av lägre ljud.

På typiskt Sony-sätt har hörlurarna en pekssensor på höger öronkopp, med vilken användare kan svara på telefonsamtal, styra musik och aktivera röstassistenter. Hörlurarna har en förbrukad batteritid på 35 timmar och har snabb laddningskapacitet som ger 2,5 timmars lyssningstid med 10 minuters laddning via USB-C-porten.

Sony Wh-H910N kommer att finnas tillgänglig från 14 februari 2020 exklusivt på Flipkart till ett pris av Rs. 21,990.

Relaterade Artiklar

Back to top button