Sony SRS-XB13 EXTRA BASS bärbar trådlös högtalare med lanserad i Indien för Rs. 3990

Sony på World Music Day har lanserat den hållbara och bärbara trådlösa högtalaren SRS-XB13 EXTRA BASS i Indien. Högtalaren levereras med en specialkonstruerad rem för att göra det enklare att resa med den. Den har 5W utgång och en extra basljuddiffusionsprocessor som utlovar en stansande bas. Högtalarens hållbara vatten- och dammtäta kropp med IP67-klassning.

Vill du ha ett ännu större ljud kan du ansluta två SRS-XB13-högtalare trådlöst för stereoljud. Den har en inbyggd mikrofon som låter dig njuta av händer-free ringer rakt genom högtalaren och har Bluetooth Fast Pair som möjliggör snabb, enkel Bluetooth-parning med Android-enheter. Högtalaren lovar upp till 16 timmars batteritid på en enda laddning. En ny batteriindikator, direkt på din smartphone, låter dig veta när det är dags för en uppladdning.

Sony SRS-XB13 kommer i färgerna rosa, blå, taupe och svart och kostar Rs. 3990 och kommer att vara tillgänglig från Sonys butiker (Sony Center och Sony Exclusive), www.ShopatSC.com-portalen, större elektroniska butiker samt Amazon.in och Flipkart från och med idag, den 21 juni.

I en kommentar till lanseringen sa Gyanendra Singh, Head Audio Business, Sony India:

SRS-XB13 har ett mycket övertygande förslag, och vi förväntar oss att ungdomar kommer att satsa på SRS-XB13 på grund av dess fantastiska ljudkvalitet, portabilitet och att den kan vara din följeslagare för utomhusbruk och vid poolen (dammtät och vattentät). SRS-XB13 är bättre balanserad än sin föregångare genom att leverera surroundljud med ljuddiffusionsprocessor och vårt fokus på mellanregistret som gör sången väldigt lätt att höra och en fantastisk bas för en högtalare i dess storlek.

Vi har tillkännagett specialerbjudanden från 18 juni till 21 juni för musikälskare för att fira World Music Day med specialerbjudanden på utvalda ljudprodukter, allt från hörlurar och Truly Wireless Series till bärbara Bluetooth-högtalare och soundbars.

Relaterade Artiklar

Back to top button