Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Sony samarbetar med Fnatic för att lansera innovativa INZONE Gaming Gear i Indien

Sony Corporation och Fnatic, ett London-baserat välkänt professionellt esportteam, har gått samman i ett globalt partnerskap för att förbättra spelupplevelsen och stärka indiska spelare på en global skala.

Samarbete för Gaming Gear

Sonys produktutvecklingsteam kommer att samarbeta nära med Fnatics professionella spelare för att skapa banbrytande spelutrustning under Sonys spelvarumärke, INZONE. Dessa avancerade produkter kommer att göra det möjligt för indiska spelare att utmärka sig i utmanande spelscenarier.

Fnatics deltagande i turneringar, inklusive den kommande VALORANT-turneringen i Japan, inspirerar indiska spelare och ger dem tillgång till toppmoderna INZONE Gaming Headset influerade av Fnatics spelares expertis.

Låsa upp möjligheter och erkännande

Fnatics engagemang i utveckling och marknadsföring av spelutrustning i Indien öppnar dörrar för indiska spelare att delta i prestigefyllda internationella turneringar. Denna exponering tillåter dem att visa upp sina färdigheter, få erkännande och jämföra sig själva på en global scen.

Lanseringsplaner och engagerande innehåll

Sony planerar att tillkännage speciella kampanjer och erbjudanden som åtföljer den efterlängtade lanseringen av spelutrustning. Dessutom kommer Sony och Fnatic att skapa engagerande onlineinnehåll skräddarsytt för spelgemenskapen.

Ett lovande partnerskap för indiska spelare

Partnerskapet mellan Sony och Fnatic har ett enormt löfte för spelgemenskapen i Indien. Genom att kombinera teknisk expertis och oöverträffad erfarenhet syftar detta samarbete till att forma framtiden för spelutrustning och ge indiska spelare möjlighet att utmärka sig.

Shohei Toyoda, Head of Audio Business, Sony India, kommenterar partnerskapet, sa:

Vi är väldigt glada över att arbeta med Fnatic och göra spelandet roligare för indiska spelare. Sony och Fnatic kan mycket om ljud och spel. Vi kommer att göra nya spelprodukter med vårt varumärke INZONE som hjälper indiska spelare att vinna fler spel.

Vi vill också hjälpa indiska spelare att få bättre färdigheter och fler chanser att spela i stora turneringar. Vi vill göra spel mer populärt i Indien och stödja spelare att göra sitt bästa.