Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Sony NW-A105 Walkman med 3,6-tums pekskärm, Hi-Res Audio, Android lanserades i Indien för Rs. 23990

Sony Walkman var en stor hit då och var ett val av musikspelare för många användare. Under åren har smartphones tagit över platsen för MP3-spelare, men det hindrar inte Sony från att ta tillbaka Walkman i en ny avatar. Efter en lång lucka har Sony nu lanserat NW-A105 Walkman och den här gången kommer den med Hi-Res Audio och Android 9 Pie.

Sony NW-A105 har en 3,6-tums HD-pekskärm, har 4 GB RAM med 16 GB intern lagring som kan utökas till 128 GB via microSD. Den stöder Hi-Res Audio, DSD, FLAC ljudformat och S-Master HX digital förstärkare för minskad distorsion och brus. Den har också praktiska sidokontroller för medieavspelning.

När det gäller anslutning stöder Walkman WiFi, Bluetooth, NFC, 3,5 mm ljuduttag och det bästa är att den körs på Android 9 Pie. Användare kan streama turné favoritlåtar online eller ladda ner direkt på NW-A105 Walkman. Slutligen lovar den att leverera 26 timmars batteritid på en enda laddning och kan laddas via USB Type-C-porten.

Priser och tillgänglighet

Sony NW-A105 Walkman finns i ett enda svart färgalternativ, är prissatt till Rs. 23 990 och kommer att finnas tillgänglig från och med 24 januari 2020.