Sony LSPX-S3: Ljudhögtalare i glas med elegant design och 360-ljud

0 Shares

Det eleganta ljudet

Sony LSPX-S3 altavoz vela

Med en design som fortsätter att behålla de tidlösa linjerna från sina föregångare, har denna nya LSPX-S3 en bärbar design som gör att den kan gå obemärkt förbi i alla hörn av huset. Även om snarare denna högtalare är att visa upp det, eftersom tack vare dess ljusläge det tillåter att erbjuda subtil belysning som flimrar på samma sätt som ett ljus skulle göra, en funktion som söker avkoppling och uppnå en mysig atmosfär samtidigt som vi återger vår favoritmusik.

Totalt kommer det att finnas 32 ljusstyrkanivåer att vi kan justera genom dess touchsensor integrerad i kroppen, även om vi även kan låta ljuset lysa upp i musikens rytm, att kunna välja mellan 4 olika ljuslägen.

Kristallklart ljud

Sony LSPX-S3 ljushögtalare

Precis som tidigare generationer är det främsta kännetecknet för denna högtalare att den har en design som gör att den kan erbjuda spektakulär ljudkvalitet. För detta förlitar man sig på Advanced Vertical Drive-teknik, som med hjälp av tre ställdon och den organiska glasstrukturen lyckas vibrera hela strukturen för att sprida ljudet överallt.

Detta uppnår en 360 grader återgivning som ger mycket tydliga toppar, vilket lämnar basen för 46-millimetershögtalaren med passiv radiator som är gömd i basen.

Som vanligtvis är normalt med den här typen av högtalare, om du har en andra enhet kan du konfigurera ett stereosystem från den officiella applikationen, så du kommer att ha ett par mycket fina och originella dekorativa ljus samt ett fantastiskt ljudsystem.

Lyx till hands

Sony LSPX-S3 ljushögtalare

Det officiella priset för denna nya LSPX-S3 högtalare är 350 euro , så vi står inför ett något mer genomförbart belopp jämfört med de 600 euro som den tidigare versionen kostade. Med hänsyn till dess design och dess fantastiska egenskaper är priset jämförbart med det för alla andra högkvalitativa högtalare som Sonos eller den numera nedlagda HomePod, dock har Sony lyckats sticka ut med en design som praktiskt taget är ett samlarobjekt .

Enheten kommer ut i butik från och med augusti, så det är inte förrän då vi kan lägga vantarna på en. Med hänsyn till det goda intrycket som den tidigare generationen lämnade oss är vi helt säkra på att denna version kommer att ge mycket att prata om.

0 Shares