Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Sommaren är här med det senaste Mario Kart Tour-evenemanget

Värmen blir mer och mer påtaglig mario kart turnéoch det är att efter att ha njutit av din händelse fyrtiosexrelaterat till Paris, det är dags att ge plats för en egen vid den här tiden på året. Du vet redan vad det kommer att handla om, eller hur?

Som du kanske har dragit slutsatsen är huvudtemat vid detta tillfälle sommar, så den nya säsongen kommer att åtföljas av olika nyheter relaterade till detta tema. Fortsätt läsa!

Dags att slå värmen i Mario Kart Tour

Denna aktuella händelse, som får namnet på Sommarsäsongkommer att ansluta sig från idag, onsdagen den 30 juni, till nästa 14 juli.

Än en gång lämnar vi dig trailer som du kommer att känna till de första nyheterna från det senaste evenemanget, som du kommer att kunna njuta av under de kommande två veckorna. Låt oss se det!

Den här gången kan vi springa nya kretsar relaterade till sommarenoch andra som vi redan känner mycket väl men dekorerade för tillfället.

När det gäller teckenden här säsongen kan vi främst njuta Daisy med Badkläder, förutom andra karaktärer klädda för tillfället. Vad väntar du på för att samla dem?

Bild Mario Kart Tour

Å andra sidan kommer vi också att ha möjlighet att samla nya fordon och vingar som har kommit för tillfället, som Sunny Wave Riderden Turbonu B solnedgång och den Golden Cheep Carriagebland annat, och vi kommer att kunna slutföra nya utmaningar som gör att vi kan samla in olika belöningar efter att ha övervunnit dem. Du är redo?

Vad tycker du om detta nya event? Det har gett oss ett gott intryck nytt tema och vi är angelägna om att kunna springa i nya kretsar relaterade till sommaren förberedd för tillfället. Kan du vara nästan lika snabb som vi? Vi ses i mål! | Font: @mariokarttourEN

Om du inte har spelet än… Vad väntar du på? Du hittar den på både Google Play och App Store.

Nyhetsbrev ikon

Vill du få den bästa informationen om teknik?.

Njut av varje veckas enastående nyheter direkt i din inkorg för att alltid vara informerad.