Söm ryggsmärtor med denna ergonomiskt designade bärväska

0 Shares

Med fjärrarbete på väg uppåt och digitala positioner flyger från jobbbrädorna som hotcakes sitter världens anställda framför datorer i en alarmerande hög hastighet. Rygg- och nacksmärta har blivit yrkesmässiga faror för kontorsarbetare, vilket skapar ett anmärkningsvärt behov av stående skrivbord. Dessa dyra modeller tar dock mycket utrymme och låter dig sällan sitta ner när du verkligen behöver det. Så hur löser du problemet? En bättre bärbar datorväska, så är det.

Rovingwork, en Melbourne-baserad start som brinner för att skapa produkter för dagens mobila arbetare, har utvecklat något riktigt fantastiskt för de av oss som plågas av nack- och ryggsmärtor från det digitala livet: MOBICASE. Denna ergonomiskt designade laptopväska har alla funktioner du behöver för att hålla dig ordnad under din hektiska dag. Och viktigast av allt stöder den din bärbara dator så att ryggraden inte sticker ut på ryggen när du skriver.

”I takt med att trenden mot mobilarbete fortsätter ser vi arbetare tillbringa mer och mer timmar böjda över sina bärbara datorer på kaféer, bibliotek, samarbetscentra och lounger på flygplatsen, vilket ökar onödigt belastning på rygg och nacke och riskerar att skador och ryggont, säger Tim McKenzie, vd för Rovingwork i ett pressmeddelande.

Förutom den praktiska bärbara hissen har MOBICASE ett brett utbud av funktioner som gör alla mobila arbetare nöjda. Från den vattentåliga exteriörbeläggningen och de säkra magnetiska flikarna till det otroliga ventilationssystemet för bärbara datorer och det skyddande fodralet med hög densitet, kommer ditt arbetsutrymme att gå från dåligt designad röra till en välorganiserad produktivitetsmaskin.

”Vi hör människor frustrerade över deras oförmåga att hitta väldesignade produkter som hanterar sitt arbete och sina personliga redskap och som passar deras mobila livsstil. Det är därför vi har skapat MOBICASE för att hjälpa människor att hålla sig organiserade och arbeta effektivt utan att skada ryggen / nacken, oavsett var deras arbete tar dem, säger McKenzie.

Rovingwork har lanserat en Kickstarter-kampanj för MOBICASE och har redan skrivit den här artikeln över 25 000 $ -målet med lite mindre än en månad kvar. Det finns fortfarande early bird-modeller tillgängliga för så lågt som $ 89, så kom igång! Din rygg och nacke kommer att tacka dig.

Läs mer om Kickstarter-kampanjer på TechCo

0 Shares