Söm ryggsmÀrtor med denna ergonomiskt designade bÀrvÀska

0 Shares

Med fjÀrrarbete pÄ vÀg uppÄt och digitala positioner flyger frÄn jobbbrÀdorna som hotcakes sitter vÀrldens anstÀllda framför datorer i en alarmerande hög hastighet. Rygg- och nacksmÀrta har blivit yrkesmÀssiga faror för kontorsarbetare, vilket skapar ett anmÀrkningsvÀrt behov av stÄende skrivbord. Dessa dyra modeller tar dock mycket utrymme och lÄter dig sÀllan sitta ner nÀr du verkligen behöver det. SÄ hur löser du problemet? En bÀttre bÀrbar datorvÀska, sÄ Àr det.

Rovingwork, en Melbourne-baserad start som brinner för att skapa produkter för dagens mobila arbetare, har utvecklat nÄgot riktigt fantastiskt för de av oss som plÄgas av nack- och ryggsmÀrtor frÄn det digitala livet: MOBICASE. Denna ergonomiskt designade laptopvÀska har alla funktioner du behöver för att hÄlla dig ordnad under din hektiska dag. Och viktigast av allt stöder den din bÀrbara dator sÄ att ryggraden inte sticker ut pÄ ryggen nÀr du skriver.

”I takt med att trenden mot mobilarbete fortsĂ€tter ser vi arbetare tillbringa mer och mer timmar böjda över sina bĂ€rbara datorer pĂ„ kafĂ©er, bibliotek, samarbetscentra och lounger pĂ„ flygplatsen, vilket ökar onödigt belastning pĂ„ rygg och nacke och riskerar att skador och ryggont, sĂ€ger Tim McKenzie, vd för Rovingwork i ett pressmeddelande.

Förutom den praktiska bÀrbara hissen har MOBICASE ett brett utbud av funktioner som gör alla mobila arbetare nöjda. FrÄn den vattentÄliga exteriörbelÀggningen och de sÀkra magnetiska flikarna till det otroliga ventilationssystemet för bÀrbara datorer och det skyddande fodralet med hög densitet, kommer ditt arbetsutrymme att gÄ frÄn dÄligt designad röra till en vÀlorganiserad produktivitetsmaskin.

”Vi hör mĂ€nniskor frustrerade över deras oförmĂ„ga att hitta vĂ€ldesignade produkter som hanterar sitt arbete och sina personliga redskap och som passar deras mobila livsstil. Det Ă€r dĂ€rför vi har skapat MOBICASE för att hjĂ€lpa mĂ€nniskor att hĂ„lla sig organiserade och arbeta effektivt utan att skada ryggen / nacken, oavsett var deras arbete tar dem, sĂ€ger McKenzie.

Rovingwork har lanserat en Kickstarter-kampanj för MOBICASE och har redan skrivit den hÀr artikeln över 25 000 $ -mÄlet med lite mindre Àn en mÄnad kvar. Det finns fortfarande early bird-modeller tillgÀngliga för sÄ lÄgt som $ 89, sÄ kom igÄng! Din rygg och nacke kommer att tacka dig.

LÀs mer om Kickstarter-kampanjer pÄ TechCo

0 Shares