Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Soltek K8TPro-939: Flytta A64 till 939

Soltek är ett företag mest känt för utmärkt värde på sina moderkort. Värde innebär att leverera mer än du kan förvänta dig till ett givet pris, och vi har sett Soltek-moderkort tidigare, som SL-75FRN2-RL, som levererar utmärkta funktioner och bra överklockningsprestanda till ett rimligt pris. Faktum är att detta nForce2 Ultra 400-kort fortfarande av vissa anses vara det bästa värdet som finns bland Socket A-moderkort.

Med denna värdehistoria var vi väldigt intresserade av att ta den nya Socket 939 SL-K8TPro-939 på en runda. Det finns inte precis en syndaflod av 939 kort på marknaden, även om det håller på att förbättras. Så utsikterna till en ny 939 styrelse från ett företag som levererar enastående värde verkar vara bra. Medan Soltek har blivit handikappat i USA av bristen på en amerikansk distributör, ser det verkligen ut som att deras relation med NewEgg har kompenserat för detta problem. Du kan inte hitta Soltek-moderkort brett spridda, men du kan hitta dem hos den största återförsäljaren online. Vi misstänker att detta genererar tillräckligt mycket amerikansk volym för att Soltek måste undra vad det verkliga värdet av en amerikansk distributör skulle vara.

Medan Soltek är mest känt för lågprisbrädor, är K8TPro-939 en del av deras avancerade PRO-serie. Det är lika fullfjädrat som vilket VIA K8T800 Pro-kort som helst som du kommer att hitta för Socket 939 Athlon 64, men priset faller till den låga delen av de fullfjädrade brädorna. Faktum är att det nuvarande priset på $114 kan få dig att tro att du tittar på en mer avskalad 939-bräda. Så är inte fallet, eftersom du hittar Soltek laddad med funktioner.