Snabbladdningen av Samsung Galaxy S21 FE kommer att överraska alla

0 Shares

Snabbladdning av Samsung Galaxy S21 FE kommer att överraska alla

Om det finns en smartphone som har visat sig vara en succé (förväntad) av Samsung och telefonidistributörer, är det Samsung Galaxy S20 FE . Det finns fortfarande inget specifikt datum för att träffa dess efterträdare men vad vi redan vet är att denna S21 FE kommer att ha en nyckelfunktion som kommer att sätta den över S21-familjen.

De lansering av Galaxy S21 FE har blivit försenad till fjärde kvartalet 2021 på grund av bristen på chips som också har äventyrat presentationen av andra fantastiska telefoner som Huawei P50. Det finns dock redan några saker vi vet om smarttelefonen, som att den kommer med en avancerad funktion som saknas även från Galaxy S21 Ultra.

Rendera Samsung Galaxy S21 FE

Bra snabbladdning för S21 FE

Samsung har låtit sin mobil gå igenom FCC-certifiering. Där S21 FE har setts under två modellnummer (SM-G990U, SM-G990U1) som avslöjar telefonens anslutnings- och laddningsegenskaper. Enligt certifieringsdokumenten är Galaxy S21 FE har en snabbladdning på 45 W (11V, 2.25A eller 21V, 2.1A), samma eu har vi redan sett i andra smartphones av märket som Galaxy Note 10+ och Galaxy S20 Ultra.

Men företaget gick inte vidare med denna teknik i sina efterföljande smartphones och utelämnade 45W snabbladdningen av Galaxy S21 Ultra , så det är intressant att se att den här funktionen kommer tillbaka i Galaxy S21 FE, som kommer att kunna laddas. snabbare än den nuvarande topptillverkaren, som har en 25W kabelbelastning och 15W trådlöst.

s21 FE FCC

Dokumentet avslöjar att smarttelefonen också stöder snabb trådlös laddning och omvänd trådlös laddning. Även om kapaciteten inte diskuteras, spekuleras det att FE-cellen skulle vara 4 500 mAh.

Övriga detaljer bekräftade

Galaxy S21 FE har också bekräftats ha 5G mmWave och sub-6GHz, 4G LTE, dual-band Wi-Fi b/g/n/ac/ax (Wi-Fi 6), Bluetooth 5.0 (med EDR och LE), NFC och WPT (Trådlös strömöverföring).

När det gäller resten av funktionerna som inte filtreras av FCC, spekuleras det att Samsungs avancerade telefon skulle ha en 6,5-tums Super AMOLED Infinity-O-skärm med Full HD +-upplösning och en uppdateringsfrekvens på 120 Hz, en 12MP trippel kamerauppställning på baksidan med OIS och videoinspelning i 4K-kvalitet vid 60fps och Snapdragon 888-processorn som styr allt, tillsammans med Android 11.

0 Shares