Smartwatch med WiFi: Bästa modellerna som inte gör dig besviken

0 Shares

För detta har vi förberett ett komplett urval med tio smarta klockor som integrerar WiFi så att du kan installera applikationer på det bekvämaste sättet eller till och med ringa. Men är den här funktionen användbar på en bärbar?

Smartklocka med WiFi: Bästa modellerna

Vad är WiFi i en smartklocka till för?

Sanningen är att smartklockor med wifi erbjuder några fördelar att ta hänsyn till. Till att börja med, med denna anslutning kan du installera alla typer av applikationer som är kompatibla med operativsystemet de använder. Dessutom har dessa typer av enheter vanligtvis även LTE-anslutning. Anledningen? Ring eller ta emot samtal utan att behöva ta fram telefonen.

En funktion som kommer att förändra ditt liv när du väl provat den. Ja, idén om att kunna svara på alla samtal direkt från klockan (vilket säkerligen låter dig länka ett Bluetooth-headset för att njuta av extra integritet) är väldigt intressant. Och sanningen är att det i olika situationer är en mycket mer användbar funktion än du föreställer dig, så det är värt att köpa en modell av denna typ.

Alternativ att överväga

Vad du måste tänka på är att inte alla modeller med 3G- eller LTE-anslutning erbjuder WiFi. Precis som inte alla smartklockor på marknaden har denna funktion. Så om du vill köpa en smartklocka som innehåller detta alternativ, missa inte följande sammanställning med de bästa alternativen att överväga.

Som du kan se har vi valt ut modeller från kända företag så att du har garantin för att få den bästa användarupplevelsen. Har du en stram budget? Oroa dig inte, eftersom vi har tagit hänsyn till denna detalj, så hittar du modeller med de mest varierande prisklasserna så att du kan hitta den modell som passar din budget bäst.

Samsung Galaxy Watch3

Samsung Galaxy Watch3

Vi börjar denna sammanställning med juvelen i kronan av den koreanska tillverkaren. Vi anar redan att Samsung är en av de stora referenserna när det kommer till att köpa en bärbar av denna typ, så du kommer att se flera av dess lösningar i vår sammanställning. I fallet med Samsung Galaxy Watch3 , vi hittar företagets mest vitaminiserade smartklocka, så ditt köp är en säker hit.

Dess huvudsakliga vapen? En design som gör skillnad med sina konkurrenter genom att satsa på ädla material, tillsammans med ett operativsystem laddat med funktioner och alla typer av sensorer som kan övervaka alla steg du tar med största precision.

Garmin fēnix 6 PRO

Garmin fēnix ​​6 PRO

Ett annat mycket prestigefyllt företag när det kommer till att köpa en smartklocka är Garmin. Tillverkaren har en katalog som kommer att tillfredsställa de mest atletiska användarna. Och denna Garmin fēnix 6 PRO är ett utmärkt exempel på detta. Vi pratar om en modell som integrerar alla typer av funktioner för att övervaka all aktivitet du utför, förutom en resistent design så att en dålig stöt eller ett slumpmässigt fall inte skadar din dyrbara smartklocka med WiFi.

OPPO Titta

Använd smartwatch OPPO Watch

Den asiatiska tillverkaren överraskade oss med att tillkännage märkets första smartklocka. Och se upp, detta OPPO Titta har en mycket tilltalande design, tillsammans med en 1,91-tums skärm så att du kan se alla aviseringar i bästa kvalitet, tillsammans med ett batteri på upp till 21 dagar så att autonomi inte är ett problem. problem. Lägg därtill att denna WiFi-smartklocka har Googles operativsystem så har du en fantastisk produkt.

Apple Watch Series 6

Apple Watch Series 6

Och vad sägs om huvudarbetshästen i Apples serie av smarta klockor. Den Cupertino-baserade jätten har lyckats bli den tillverkare som säljer flest klockor världen över. Och dess senaste juvel, Apple Watch Series 6, kunde inte saknas i en sammanställning av denna typ, eftersom den kommer mer än att uppfylla dina förväntningar.

Samsung Galaxy Watch Active 2

Samsung Galaxy Watch Active2 en la mesa

Vi återvänder till den koreanska tillverkaren för att rekommendera deras Samsung Galaxy Watch Active 2 . En produkt som utstrålar kvalitet från var och en av sina porer genom att erbjuda en kompakt och mycket tålig design, tillsammans med alla möjliga funktioner för att uttrycka sina möjligheter. Utan tvekan, en nykter modell som kommer att göra dig avundsjuk på dina vänner.

Fossil Smartwatch Gen 5

Fossil Smartwatch Gen 5

Och vad sägs om den imponerande Fossil Smartwatch Gen 5 från det amerikanska företaget. En imponerande enhet som satsar på Wear OS, Googles operativsystem, så att du kan installera alla typer av spel och applikationer så att du kan klämma in enhetens möjligheter.

TicWatch Pro 3 LTE

TicWatch Pro 3

Fortsätter med denna sammanställning av bästa smartklockorna som du kan köpa om du letar efter en modell med WiFi-anslutning, vi vill rekommendera TicWatch Pro 3 LTE, ett annat verkligt under tack vare dess Snapdragon Wear 4100-processor med vilken du kommer att njuta av den bästa användarupplevelsen. Och det faktum att det fungerar med Wear OS är ett annat stort värde att överväga.

Apple Watch Series 5

Apple Watch Series 5 är gratis

Innan har vi rekommenderat dig till juvelen i kronan på klockkatalogen för det Cupertino-baserade företaget, men du kan också dra fördel av Apple Watch Series 5-prisfallet för att få denna kraftfulla smartklocka med WiFi till ett mycket attraktivt pris. En modell som fortsätter att ha en utsökt design och fördelar bortom allt tvivel.

Samsung Galaxy Watch

Smartwatch Samsung Galaxy Watch en uso

Den senaste modellen från det koreanska företaget som vi vill rekommendera är Samsung Galaxy Watch. Även om det är sant att det är en modell som har funnits på marknaden i några år, har den fortfarande alla möjliga typer av sensorer. Och med tanke på dess nuvarande pris är det ett av de bästa fynden att överväga.

HUAWEI Watch 2

HUAWEI Watch 2

Vi avslutar denna samling med en klassiker, HUAWEI Watch 2. Företaget har en mycket komplett katalog av smarta klockor, och denna smartklocka med WiFi kommer mer än att fylla sin funktion och till ett mycket attraktivt pris.

0 Shares