Smart Gaga: hur man laddar ner och använder Free Fire och andra Android-spel

Vill spela Free Elda men har en svag dator? En av de bästa lösningarna är Smart Gaga, lär dig mer om det och lär dig hur du använder det

Vill du spela Free Brand, men din dator och din mobiltelefon är svaga. Är det möjligt att ha kul med spelet ändå? Faktum är att det finns en lösning som är Smart Gaga, bland flera tunga emulatorer kommer den med skillnaden att vara lätt och tillåta totalt roligt med din PC. Låt oss se mer om det.

Vad är Smart Gaga?

smart gaga är en bra emulator

Smart Gaga är en lättviktig emulator, så du kan spela Free Eld som inte heller har särskilt höga krav. Emulatorn kräver lite RAM och tar upp 200 Mb utrymme. För att ladda ner den klicka här. Efter att ha följt hela installationsprocessen, följ stegen nedan för att konfigurera.

Efter nedladdning och installation kommer du att märka att en genväg skapas på ditt skrivbord, som omdirigerar till emulatorn.

  1. När den öppnas, gå till kugghjulsikonen som finns på sidomenyn och välj fliken Basic. Välj portugisiska och starta om appen.
  2. Logga in med ditt Google-konto efter att ha öppnat programmet. Om du har en gå till Existerande, annars klicka på Ny och skapa ett nytt konto.
  3. När du har skapat kontot, eller loggat in med ett befintligt konto, går du till Google Play som du skulle göra på mobilen.
  4. sök i spelet Free Avfyra och installera den.
  5. Efter installationen, tryck på den på startskärmen och spelet startar.

Med denna emulator får du hela spelupplevelsen utan problem. Men när du öppnar spelet, lägg märke till att knapparna inte är konfigurerade och justerade korrekt. Följ stegen nedan för att lösa det här problemet.

spela den free eld på smart gaga

  1. Klicka på tangentbordsikon som finns på sidomenyn.
  2. Dra sedan knapparna som de används i spelet.
  3. Knappen enkel nyckel är standard för bindning av nycklar. DE WASD måste vara riktningsanvisningarna. Knappen är att flytta spelkameran, och slutligen brand nyckel att skjuta.

Genom att följa allt korrekt, och konfigurera enligt dina standarder, kommer du att ha ett bekvämt spel och ditt sätt. Om du även med emulatorns lätthet märker några svårigheter är det möjligt att justera prestandan. Gå till kugghjulsikonen och välj avancerat. I den här menyn, anpassa och lämna allt enligt kapaciteten på din dator, och allt kommer att fungera perfekt.

Slutsats

free avfyra ett av de mest spelade spelen

Kom ihåg att denna emulator fungerar för alla Android-spel, det viktiga är att se om din dator kan hantera det. Berätta nu för oss i kommentarerna, kände du redan till Smart Gaga? Har du redan använt det i dina spel? Låt oss veta i kommentarerna.

Avatar av Nalbert Gomes

Jag gillar det mycket när det kommer till teknik, jag följer noga, uppdaterar mig själv, ägnar mig åt Tekimobile för att utveckla korrekta nyheter, vid rätt tidpunkt.

Relaterade Artiklar

Back to top button