Slut på GBWhatsApp? Facebook kommer att blockera användare

0 Shares

Det är inte första gången. Under 2019 fick miljontals användare av GBWhatsApp, WhatsApp Plus och andra modifierade versioner av appen sina konton förbjudna; tillfälligt eller permanent. Detta borde hända igen. Användare av dessa Mods får meddelanden i sina appar som varnar för ett framtida förbud.

I den senaste WhatsApp GB-uppdateringen rapporterade vissa användare att de fick följande meddelande: “Tillfälligt förbjudna“.

Vad betyder det? Enligt Whatsapp själv, “om du fick ett meddelande i appen betyder det att du förmodligen använder en obehörig version av appen.”.

Dessa versioner, enligt företaget, är inget annat än modifierade versioner av den officiella applikationen och bryter i det här fallet mot företagets användarvillkor. Om du fick meddelandet om tillfälligt avstängt konto betyder det att om användaren inte installerar den officiella versionen kommer han att få det definitiva förbudet.

Läs även:

Detta innebär att användaren inte kommer att kunna använda, “aldrig igen”, den officiella versionen av applikationen i det nummer som fick förbudet. Men vad ska man göra?

Hur man ändrar GBWhatsApp-data till officiella WhatsApp

Om du har fått en tillfällig version, vänta tills den tar slut. Timern kommer att visa varaktigheten av förbudet.

  1. På GB WhatsApp trycker du på
  2. Gå till
  3. Hitta GB WhatsApp-mappen och tryck och håll ned för att välja den.
  4. I det övre högra hörnet trycker du på och byter namn på mappen till “WhatsApp”.

  5. Bläddra till Play Butik och ladda ner den officiella WhatsApp-appen. Om du inte kan komma åt Play Butik, ladda ner appen här.
  6. Kontrollera ditt telefonnummer på WhatsApp.
  7. På skärmen som finns under Säkerhetskopiering trycker du på
  8. WhatsApp bör laddas med dina befintliga chattar.

Vad du ska göra om ditt WhatsApp-konto är förbjudet

Innan du vet vad du ska göra, för att återställa ditt konto om du har blivit avstängd för att använda GB WhatsApp eller en annan mod. Du måste förstå vilka typer av förbud Facebook för närvarande tillämpar. Är två:

Tillfälligt förbud

Som namnet antyder är detta förbud tillfälligt. Som regler blockerar Facebook ditt nummer från att använda WhatsApp i 24 timmar.

Hur som helst, tillsammans med meddelandet som meddelar dig att du har blivit avstängd, kommer det att finnas en nedräkningsklocka som låter dig veta när du kan använda normalt. Normalt, efter räkning, återgår allt till det normala.

Permanent förbud från WhatsApp

Det här fallet är mer sällsynt, anledningen är nästan alltid användningen av Mods. Du vet att du har blivit avstängd permanent när meddelandet inte visar en nedräkning.

I det här fallet, för att återställa ditt WhatsApp App-konto måste du kontakta dem genom att skicka ett e-postmeddelande till , rapportera situationen.

Vad vi rekommenderar i meddelandet är att säga att du inte var medveten om villkoren och integritetspolicyn för WhatsApp, så det slutade med att du bröt mot någon regel. Ett textförslag skulle se ut så här:

0 Shares