Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Slösa inte tid med WhatsApp på Windows med dessa kortkommandon

På detta sätt, som vi nämnde då, den nya WhatsApp-applikationen för Microsofts operativsystem är mycket bättre anpassad till det vi behöver. Den nya applikationen som sådan har vunnit i prestanda och funktionalitet. Allt detta gör att vi kan interagera med denna programvara som vi normalt använder på mobilen, från vår stationära dator, med bästa upplevelsen. Dessutom kommer vi inte längre att behöva synkronisera enheterna varje gång vi startar programmet.

Slösa inte tid med WhatsApp på Windows

Men i samma rader kommer vi att prata om hur man använder detta meddelandetjänst app i en mycket snabbare och mer produktivt sätt. Detta är något som vi kommer att kräva i de flesta tillfällen då vi laddar programmet i Windows. På så sätt kan vi dra nytta av alla kommunikationsfunktioner i WhatsApp på ett snabbare sätt. Det är värt att nämna att vi i stor utsträckning kommer att uppnå allt detta genom tangentbordet som vi använder på vår stationära eller bärbara dator.

Och det är den nya applikationen som vi talar om för meddelandetjänst , i Microsoft-systemet, erbjuder oss en serie mycket användbara kortkommandon. På så sätt kan vi använda dessa när vi har memorerat dem och vi vant oss vid dem, för att fungera mycket bättre i den här applikationen.

whatsapp windows

De mest användbara tangentbordsgenvägarna för WhatsApp på Windows

Nyckel kombinationer att direkt komma åt vissa funktioner är vanliga i de flesta program. I det här fallet, när du använder WhatsApp på Windows, skulle den tillgängliga klienten inte vara mindre. Dessutom använder vi vanligtvis dessa meddelandetjänster på våra stationära datorer, snabbt för att fortsätta arbeta så snart som möjligt. Just för allt detta kommer vi nedan att prata om några av de mest intressanta kortkommandon som du kan använda här.

  • Ctrl + Shift + U: markerar en mottaget meddelande som oläst i appens gränssnitt.
  • Ctrl + Shift + E: arkiverar chatten som för närvarande är aktiv.
  • Ctrl + Shift + N: med denna kombination av tangenter kan vi skapa en ny grupp i WhatsApp.
  • Ctrl + Shift + F: låter oss söka efter vissa ord i den aktiva chatten.
  • Ctrl + Shift + M: på så sätt tystar vi programmet så att meddelandena inte stör oss medan vi utför andra uppgifter på datorn.
  • Ctrl + N – vi skapar en ny chatt i meddelandeprogrammet.
  • Ctrl + G: låter oss komma åt animerad GIF panel för att använda dem i chattar.
  • Ctrl + E: vi öppnar emojis panel för att inkludera dem i chattarna.
  • Ctrl + Tab: Denna kortkommando låter oss gå direkt till nästa chatt på WhatsApp-listan.