Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Sling TV Review (2020): Är $ 30 per månad värt det?

Streaming TV är ett enkelt och billigt sätt att ersätta ditt kabelabonnemang, och den här recensionen kommer att förklara varför Sling TV är ett av dina bästa alternativ. Det är bara $ 30 per månad, du får över 30 kanaler som du faktiskt vill titta på, DVR-inspelning och det finns inga kontrakt. Dessutom kan du enkelt lägga till extra innehåll, kanaler eller sport.

Så vad är Sling TV? Det är en internet-TV-tjänst från DISH (stream TV som du streamer Netflix) som erbjuder de mest populära TV-kanalerna till ett lättförståeligt pris. I grund och botten får du live-TV var som helst, när du vill, utan kontrakt, utrustning eller dolda avgifter.

Läs: Sling TV: 7 saker att veta innan du registrerar dig

Med Sling TV kan du titta på de bästa kanalerna på live-TV inklusive ESPN eller NFL Network, tillsammans med on-demand-filmer eller DVR-inspelningar på flera olika enheter. Några av dessa inkluderar din Xbox, Apple TV, Amazon Fire TV, SHIELD TV, Roku, Mac, PC, samt både Android och iOS utan ett vanligt kabelabonnemang.

Det är TV för 2000-talet utan att de värdelösa 800-kanalerna kabelföretag driver på alla. Och ja, de låter dig strömma till flera enheter åt gången. Här är fördelarna, nackdelarna och om det är värt det nya priset på $ 30 per månad.

Skärmdump 24-07-2015 kl 12.05.53

Jag brukade ha Cox Cable och buntade min kabel, internet och telefon i ett premiumpaket för $ 200 + per månad. Det var trevligt, men jag hade också över 1 500 kanaler som jag aldrig sett. Jag betalade för saker jag inte behövde, och min kabelräkning var en av mina största utgifter varje månad. Det är därför jag slog kabeln, och det är också där Sling TV kommer in. Det är i grunden en nedskärd TV-upplevelse som bara erbjuder kanaler som de flesta vill ha eller behöver, utan att allt annat kommer i vägen.

Sling TV Review Sammanfattning

Sling erbjuder alla grunderna i en enkel lösning för flera enheter. Trimma ner kabelräkningen, bli av med all utrustning under TV: n eller på ditt tak och få TV var du vill. Det lanserades 2015, men nu flera år senare är det det bästa alternativet på marknaden. Speciellt när du jämför det med AT&T TV Now, PlayStation Vue eller YouTube TV.

[letsreview]

Vår Sling TV-videorecension nedan ger dig en snabb blick på nästan allt som Sling TV har att erbjuda för $ 30 per månad. Videon har inte det senaste Sling-gränssnittet, men ger dig ändå en god uppfattning om vad du kan förvänta dig. Här under 2019 är det samma, bara du får fler funktioner, ett bättre gränssnitt och mycket fler kanaler till samma startpris.

I december 2019 ökade Sling priset från $ 25 per månad till $ 30 per månad, men de erbjuder nu fler kanaler, gratis DVR och massor av funktioner som de inte hade för några år sedan. Det är fortfarande en av de bästa streamingtjänsterna för priset och billigare än de flesta av konkurrenterna.

Kort sagt, Sling TV är för personer som inte vill teckna kontrakt och låses för att betala enorma månadsräkningar för hundratals kanaler som de aldrig kommer att titta på. Baspaketet för $ 30 per månad ger dig 33+ kanaler av den bästa TV: n. Sedan kan du betala några dollar mer för ett större paket, streaming av flera enheter eller för extra DVR-lagring. Vi förklarar alla dessa paket nedan.

Slutsats: Slutsatsen är dock att Sling TV levererar mer än tillräckligt för att göra det absolut värt $ 30 per månad. Det är en blandning mellan Netflix och kabel, har massor av innehåll till priset, fungerar på massor av enheter, och om du inte gillar det är det bara att avbryta. Det finns inga kontrakt, så det finns ingen risk.

Sling TV-kanaler och paket

Tänk på att du måste titta på Sling TV för vad det är värt. Det kommer inte att ha allt eller de flesta alternativen i världen, men de har kombinerat det bästa av allt till några väl avrundade paket. Paket som är överkomliga. Du får nyheter, TV-program, filmer, sport, barnkanaler och mer till ett lågt pris. Det är det väsentliga men på ett bra sätt. Det, och det är inte Comcast!

Börja med dessa paket och välj sedan dina tillbehör.

Som du kan se ovan är baspaketet ganska rent, och du får AMC för allt som The Walking Dead. De har samlat 30+ populära kanaler till ett lågt pris. Lägg till på HBO och några sportpaket så spenderar du fortfarande cirka 45 $ i månaden för allt du behöver.

Att kunna njuta av två ESPN-kanaler, AMC (Better Call Saul), TNT, TBS, CNN, Comedy Central, History Channel, Food Network, Adult Swim, ABC Family och några fler utan kabelabonnemang är fantastiskt. Min favoritaspekt är att kunna titta på ESPN var som helst, även på mina mobila enheter. Dessutom har de lagt till Fox-kanaler och Fox News till fler alternativ också.

Men om det här kärnpaketet inte räcker för dig, eller om du vill ha fler kanaler, kan du lägga till mycket. HBO kostar $ 15 per månad, sportpaket är $ 5 med ett anständigt urval för college fotboll i massor. De har massor av alternativ för spanska användare också. För att inte tala om Disney, ett Hollywood-paket, EPIX, Showtime, världsnyheter eller livsstilskanaler. Sammantaget har Sling nästan 400 kanaler totalt på 22 olika språk, 65 000 titlar på begäran och stöd för 15 plattformar.

Sling-sports

Nej, du får inte massor av kanaler här, men det är poängen. Du behöver inte bläddra igenom 800 kanaler för att hitta vad du vill. Det är de grundläggande men viktiga sakerna som alla verkligen vill ha, och det är allt. Här är mer information om några av tilläggsalternativen.

  • Sporttillbehör ($ 10) – NFL RedZone, NBA TV, ESPN SEC Network, SEC Network +, Pac-12, ESPNU, ESPNEWS, NHL Network, beIN SPORTS, Golf Channel, ESPN Goal Line, ESPN Bases Loaded, ESPN Buzzer Beater, Campus Insiders, Outside Television, Motors TV North Am och Univision Deportes
  • Extra för barn ($ 5) – Disney Junior, Disney XD, Nick Jr., NickToons, Boomerang, BabyTV, TeenNick, Sling Kids och Ducktv.
  • Comedy Plus Extra ($ 5) – MTV, Spike, MTV2, CMT, GSN, Logo och TV Land
  • Lifestyle Extra ($ 5) – VH-1, E !, Oxygen, Cooking Channel, DIY, FYI, Hallmark Channel, WE TV, Lifetime Movie Network, Hallmark Movies &, Vibrant TV, Mysteries och Z Living HD
  • Hollywood Extra ($ 5) – FX, Epix, Epix2, Epix Hits, Epix Drive-In, SundanceTV, Turner Classic-filmer och HDNet-filmer
  • Nyheter ($ 5) – CNBC, MSNBC, theblaze, BBC World News, HLNFusion, Euronews, France 24, News18, NDTV 24 × 7, RT Network och CCTV-News
  • Broadcast Extra ($ 5) – ABC, Univision och UniMás
  • och Mer

Naturligtvis har Sling TV också ett ganska bra filmval. De är dock ganska dyra och det är bättre att du hittar något i det expansiva och ständigt växande On-Demand-urvalet. Där du kan starta om en film eller visa från det förflutna i de flesta nätverk. Du kan starta filmer på begäran från HBO, Showtime, Epix, Comedy Central, FX eller något annat, så länge du har den kanalen eller tillägget. Och vissa, även om den sänds just nu, kan du trycka på knappen “starta om” för att starta filmen igen.

Sling TV Cloud DVR (och FF / RW)

Som vi nämnde i vår videorecension ovan har många tilläggspaket paus och snabbspolning framåt, men vissa gör det inte. Som ett resultat försöker jag ibland försöka pausa en kanal bara för att se en avisering om att den inte är tillgänglig. Allt medan andra kanaler ger mig det alternativet. Det är bara lite inkonsekvent, men för $ 30 per månad är det värt avvägningen.

I början hade Sling TV inte inspelning eller DVR, och du kunde inte titta på TV på mer än en enhet. Inte heller är det något problem längre. Faktum är att nu får du 10 timmars DVR gratis, och du kan få mer för bara $ 5 i månaden. Den lagras i molnet eftersom du inte har en kabelbox.

I grund och botten kan du spela in från 10 till 100 timmars innehåll och titta på det på nästan vilken enhet du äger. Allt lagras i molnet så att du kan komma åt det var som helst och överallt.

Sling Orange & Sling Blue (flera användarströmmar)

Därefter vill vi kort nämna något som är väldigt viktigt, fleranvändarströmning. Jag vill titta på ESPN i vardagsrummet medan mina barn streamer Disney-kanalen på övervåningen. Det är här Sling Orange och Sling Blue kommer in.

Sling Orange är en enda ström, och bara en enhet kan visa den åt gången. Så du kan växla från övervåningen till nedervåningen eller en smartphone, men bara EN ström kan gå åt gången. Orange plan har fler kanaler.

Sling Blue är fortfarande bara $ 30 i månaden med en liknande kanaluppställning, men du förstår stöd för flera användare och flera strömmar. Med Sling Blue kan tre användare titta på tre olika Sling TV-strömmar åt gången. Perfekt för de flesta familjer.

Andra detaljer

Jag har använt Sling TV i över tre år nu och det ersatte kabeln helt. Jag har inte längre en räkning på 200 $ och jag har fortfarande allt som är viktigt för mig. Koppla ihop det med Netflix så är jag klar. Jag fortsätter att betala mina $ 45 i månaden för några tillägg och HBO. Det övergripande gränssnittet är smidigt och fördröjningsfritt, det finns ingen laddning eller buffring, och det är en fantastisk totalupplevelse.

Sling TV redesignade gränssnittet för att ge användarna en mer “kabelliknande” upplevelse. Det vill säga om du vill kanalisera, kan du, med rutnätet för kanaler. Eller så kan du växla till “kanal” -läge som har en ren layout med stora förhandsgranskningar av varje show eller film. Du kan se dem i vår bild nedan.

Navigering är enkel, enkel och okomplicerad över alla plattformar. Du har en skräddarsydd “Min TV” som du får göra dig själv på toppen. Tillsammans med allt som finns på TV just nu, snarare än en lista med kanaler. Sedan en vanlig TV-guide, sport och en filmkolumn. Detta bryter ner det till dina favoriter eller andra populära kategorier.

Tryck nära mitten av toppen där det står Channel och välj Grid för att få en traditionell TV-guide-layout.

I början var Sling TV lite förvirrande och lite frustrerande. Men 2018 rensade de upp det, och nu är gränssnittet extremt rent, enkelt och lätt att förstå. Du har guider som är enkla att bläddra igenom eller stora förhandsgranskningar med en YouTube-stillayout som alla känner till.

I grund och botten är det inte komplicerat och fungerar bara. Det är TV för den moderna användaren. Du kan till och med bläddra framåt på dagen för att se vad som händer och till och med pausa vissa kanaler, allt medan ditt nuvarande program (till och med en annan kanal) spelas i bakgrunden. Jag kan fortsätta titta på ESPN medan jag letar efter en film att hyra för natten och mer, allt med lätthet. Jag tycker också om att kunna se filmer från tidigare på dagen på EPIX, på begäran.

Om du vill prova Sling TV just nu erbjuder de en gratis 7-dagars provperiod. Sedan har många HDTV-apparater från Samsung och LG Sling TV-appen inbyggd och levereras med en gratis 3-månaders testversion. Dessutom driver de en kampanj där du kan registrera dig för endast $ 20 per månad istället för $ 30.

Slutliga tankar (är Sling TV värt det?)

Avslutningsvis är Sling TV absolut värt $ 30 per månad för att se om det är rätt för dig. Det finns ju inga kontrakt, så det finns ingen risk. Vi rekommenderar emellertid alla att börja med multianvändarströmningsplanen och sedan lägga till några paket enkelt från webbplatsen eller appen. Senare kan du lägga till några fler, titta på PPV-slagsmål eller händelser och lägga till HBO och ändå betala mindre än $ 50.

En annan stor aspekt av Sling TV är sport. Företaget har en affär med NFL, NFL Network, RedZone, Fox Sports, FS1, ESPN-kanaler, PAC-12, ACC och mer. Om du gillar sport men inte vill ta den traditionella kabelvägen kan Sling TV vara din nya bästa vän.

Sling TV har ett system som fungerar, många alternativ, och det finns på nästan vilken enhet som helst. Det inkluderar precis inuti Chrome-webbläsaren. I grund och botten kan du enkelt titta på live-TV var som helst, när som helst. För att inte tala om det har mycket utrymme att växa och förbättra. De tog ett stort steg mot att lossa greppkabelleverantörerna över alla och saktar inte ner när som helst snart.

Om du är som jag och märkte att du tittar på Amazon Video eller Netflix 90% av tiden och inte använder de flesta av de 2000 kanaler som ditt kabelföretag tillhandahåller, skulle du vara galen att inte prova Sling TV.