SleepPhones recension

0 Shares

Två minuters granskning

SleepPhones, från AcousticSheep, är ett mjukt huvudband som innehåller ett par platta högtalarpaneler, utformade för att lyssna på musik, omgivande ljud och ljudböcker på natten. De är speciellt utformade för att vara bekväma för att sova på sidan, vilket är omöjligt när man bär vanliga hörlurar, och de lyckas med den uppgiften fantastiskt. I våra tester förblev de på plats hela natten, utan att sätta obehagligt tryck på öronen.

Basen är lite dämpad av fleece, vilket kan förväntas, men Bluetooth-anslutningen förblev stabil hela natten och SleepPhones varar lätt hela natten på en enda laddning.

Det är synd att Bluetooth-enheten i pannbandet har för vana att flytta när de inte bärs, och det finns ingen indikator på batterinivå som visar hur mycket laddning som finns kvar, men om du letar efter ett sätt att njuta av ljud på natt utan att störa din partner, de är ett bra val. De är ett mycket billigare alternativ till Bose SleepBuds II, men med endast ett dubbelt lager fleece för att ge brusreducerande kan tunga snarkare föredra det dyrare alternativet.

Pris och tillgänglighet

SleepPhones Wireless, som vi testade här, kostade $ 99,95 / £ 73,45 (ca AU $ 130) direkt från AcousticSheep i USA och Storbritannien.

Om du inte vill ansluta dina hörlurar finns det även SleepPhones utan ansträngning, som använder induktionsladdning och kostar $ 149,95 / £ 116,95 (cirka 190 $ AU). SleepPhones med en inbyggd mikrofon, en Bluetooth-sändare för din TV eller ett 3,5 mm hörlursuttag är tillgängliga för anslutning till enheter som inte är Bluetooth.

Design

SleepPhones består av ett mjukt, töjbart huvudband med små, platta högtalarpaneler som sitter över öronen och ett centralt batteri / Bluetooth-enhet som vilar på baksidan av huvudet. Detta arrangemang innebär att, till skillnad från Muse S meditationshuvudbandet, som har sin huvudenhet framtill, finns det inget svårt att trycka mot pannan.

Alla elektriska komponenter kan tas bort från huvudbandet, som sedan kan tvättas i maskin. Bandet finns i olika färger och finns i fleece (testad här) eller Acoustic Sheeps egna Breeze-tyg för varmare klimat. Den finns i små, medelstora och stora storlekar.

För att ställa in SleepPhones Wireless, koppla bort styrenheten från högtalarenheterna och anslut sedan den medföljande MicroUSB-laddningskabeln. En röd lampa tänds för att visa att enheten laddas.

För att ansluta SleepPhones till din telefon, anslut strömmen till högtalarna inuti pannbandet, håll sedan den centrala fyrkantiga knappen (de andra tjänar inget syfte) för att sätta enheten i parningsläge och ansluta den till din telefon.

Användarupplevelse

Din granskare är en engagerad glidbädd, vilket innebär att det är vanligtvis omöjligt att använda hörlurar på natten om vi inte bara använder en enda öronsnäcka eller tvingar oss att sova på ryggen. Inte heller är idealiskt. Vi var lättade över att upptäcka att SleepPhones högtalarpaneler är mjuka och platta nog för att undvika att sätta obehagligt tryck på öronen över natten, och vi blev imponerade av ljudkvaliteten trots att basen mjukgjordes av fleece. Ljudläckage var också minimalt (viktigt för att undvika att störa andra).

Om du har funderat på att investera i ett par Bose SleepBuds II men slog priset, kan SleepPhones i kombination med en omgivande buller-app vara ett bra billigt alternativ. De har dock ingen brusreducerande teknik och blockerar inte ljud lika effektivt som ett par öronsnäckor, vilket är värt att notera om du bor med en tung snarkare.

Vi använde dem mest för att spela looping-ljud från Rainy Mood-appen, och de presterade bra och förblev bekväma hela natten. AcousticSheep har också olika avslappnande MP3-filer tillgängliga att ladda ner gratis, plus CD-skivor att köpa.

Den främsta nackdelen med SleepPhones är att du kanske måste spendera lite tid på att ordna kraftenheten i huvudbandet innan du lägger dig i vila. Högtalarna själva är täckta av material som tar tag i huvudbandets insida och hindrar dem från att röra sig, men huvudenheten är täckt av silikon och tenderar att glida runt inuti och ibland förskjutas ganska långt från huvudets baksida.

Det är också synd att det inte finns någon batteriindikator på kontrollenheten. I våra test fortsatte SleepPhones hela natten med en enda laddning, men det finns inget sätt att vara säker på hur mycket ström som finns kvar på morgonen.

Köp det om

Du är en sidosovare (eller bak eller fram)
SleepPhones är utformade för att vara bekväma för alla sovlägen, och även om du ligger på ryggen sitter Bluetooth-modulen längst ner på huvudet och bör inte orsaka obehag.

Du vill undvika att störa din partner
Inte alla vill ha buller på natten, och SleepPhones gör ett beundransvärt jobb för att begränsa ljudläckage.

Köp inte det om

Du bor med en mycket tung snarkare
SleepPhones har ingen aktiv brusreducering, så om din partner är för hög för ett lager fleece att klara av, behöver du något som faktiskt blockerar din hörselgång.

Du vill ha sömnspårning
Till skillnad från det liknande Muse S-huvudbandet erbjuder SleepPhones inte sömnspårning eller annan biometri. De är bara ett par Bluetooth-hörlurar. Om du vill veta mer om din nattvila, kolla in vår guide till de bästa sömnspårarna.

0 Shares