Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Släppdatum för iPhone 6s: Vad man kan förvänta sig 2015

IPhone 6 och iPhone 6 Plus är bara några månader gamla, men vi hör redan från många konsumenter som vill veta när iPhone 6s-versionen är planerad. Det här är inte något vi förväntar oss inom en snar framtid, men för kunder som vill vänta på att iPhone 6s släpps för att köpa i hopp om en mer förfinad upplevelse, stort utbud av tillbehör och ny programvara som kanske inte levererar alla funktioner till iPhone 6 eller iPhone 6 Plus.

Vi vet att Apple kommer att meddela något nytt i vår, men det betyder inte att du får en ny iPhone tidigare än normalt. Vi vet inte vad Apple planerar för 2015 och vi har inte ens stora rykten om iPhone 6s släppdatum ännu, men baserat på Apples historia har vi en bra uppfattning om några breda förväntningar på den nya iPhone 2015.

Om du är en ivrig Apple-fan som läser alla rykten kan du kalla dessa sunt förnuft iPhone 6s release-förutsägelser, men för kunder som bara vill veta den mest troliga tiden och detaljerna om iPhone-versionen 2015, här är vad du behöver känna till.

Apple Watch Release betyder inte tidig iPhone-release

Tim Cook tillkännagav Apple Watch vid ett speciellt evenemang i oktober. Sapphire-täckta Apple Watch ansluter till iPhone för att möjliggöra meddelanden, appar, hälsospårning, åtkomst till Siri och sätter Apple Pay på din handled. Apple tillkännagav tre Apple Watch-modeller och två storlekar som kommer med olika prislappar.

https://www.youtube.com/watch?v=y-waTi8BPdk

Vi vet också att Apple planerar släppdatum för Apple Watch för våren, men ingen specifik tid meddelas. Det finns något hopp om att detta kommer med en ny iPhone 2015 längs med den, men historien visar att Apple håller fast vid iPhone-meddelanden.

Plus sista gången Apple skyndade en ny produkt ut genom dörren klagade konsumenter och det fanns till och med en rättegång. Produkten var iPad 4, som i huvudsak var en iPad 3s, och det argade fortfarande konsumenterna.

Det finns heller ingen anledning att leverera en ny iPhone-release tillsammans med Apple Watch. Den här nya bärbara Apple fungerar med iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus och iPhone 5c som kör iOS 8.

iPhone 6s tillkännagivande på hösten

Släpp för iPhone 6sApple kommer inte att tillkännage en ny iPhone vid CES 2015 och det är liten chans att vi till och med hör ett omnämnande av nya iPhones när Apple visar mer på den nya Apple Watch tidigt i år.

Under de senaste fyra åren tillkännagav Apple den nya iPhone på hösten. Trots att Samsung, LG och HTC erbjuder mer konkurrens genom vårreleaser finns det ett prejudikat för Apples iPhone-släppschema. Detta är också viktigt för många kunder som nu är i en uppgraderingscykel för hösten.

Ja, det finns många nya planer som erbjuder snabbare uppgraderingar, men det förändrar inte det faktum att många kunder fortfarande är låsta i kontrakt som undertecknats innan dessa nya kontrakt kom till.

Släppdatum för iPhone 6s på hösten

Med detta i åtanke kommer iPhone 6s släppdatum sannolikt att komma ungefär två veckor efter ett tillkännagivande på hösten. Här är de sista fyra iPhone-släppdatum.

  • iPhone 4s – 15 oktober 2011
  • iPhone 5 – 21 september 2012
  • iPhone 5s & iPhone 5c – 20 september 2013
  • iPhone 6 & iPhone 6 Plus – 19 september 2014

Detta är ingen garanti för att iPhone 6s släpps på hösten, men det är en bra indikator på när du kan förvänta dig att se en iPhone-version 2015.

Markera din kalender för september

Om du vill sätta in ett datum medan du försöker bestämma om du ska köpa iPhone 6 eller vänta på iPhone 6s, bör du markera slutet av september i din kalender.

De sista tre nya iPhonerna anlände i slutet av september, vilket innebär att iPhone 6s kunde komma precis i tid för iPhone 5-ägare att uppgradera i slutet av sina kontrakt.

Apple kan ändra detta, som företaget gjorde med iPad-utgivningsplanen, men för närvarande ser det ut som den bästa tiden att planera för.

iPhone 6s eller iPhone 7

Konsumenter tittar redan på iPhone 6s-utgåvan.  Koncept av Martin Hajek.

Konsumenter tittar redan på iPhone 6s-utgåvan. Koncept av Martin Hajek.

Apple släpper traditionellt den nya iPhone i en stor, liten uppgraderingscykel. Detta innebär en större redesign som iPhone 6 och sedan en mindre förfining med större fokus på programvara med en iPhone 6s.

Det finns alltid en chans att Apple hoppar direkt till iPhone 7, men historien visar att Apple kommer att leverera iPhone 6s med stort fokus på programvara i iOS 9.