Släppdatum bekräftat för Assassin’s Creed Valhallas andra expansion

0 Shares

Assassin’s Creed Valhallas andra expansion, The Siege of Paris, släpps den 12 augusti.

Släppdatumet tillkännagavs som en del av korrigeringsanteckningarna för Valhallas Titeluppdatering 1.3.0, som kommer att distribueras på alla stödda plattformar från och med idag.

Belägringen av Paris kommer att spelas i Francia, med den nya berättelsen som sätter Eivor på en farlig väg över den frankiska landsbygden, mot en av de mest ökända erövringstriderna i vikingas historia.

Spelare får också möjlighet att utforska nya vapen, förmågor, redskap och färdigheter som hjälper dig att ta emot nya fiendtyper över den förrädiska terrängen.

Och i mer spännande nyheter kommer belägringen av Paris att markera återkomsten av infiltrationsuppdrag. Spelare kommer att kunna experimentera här för att ta reda på det bästa sättet att hitta och eliminera eventuella mål som kan stå i din väg.

Musiksalbumet Siege of Paris släpps också med DLC, vilket ger fansen chansen att fördjupa sig i det Viking-inspirerade soundtracket. För att ta reda på mer om soundtracket och albumet kan du besöka Ubisofts webbplats och lyssna på singeln Hásæti (som översätts till Seat of Honor), kolla in videon nedan.

Och oroa dig inte om du inte kan vänta till augusti för att få din Assassin’s Creed-fyllning, eftersom Ubisoft har köat en annan säsongsfestival. Sigrblot Festival går live torsdagen den 29 juli och är tillgänglig för alla spelare fram till 19 augusti.

I den här festivalen kan spelare fira sommaren med traditionella vikingaktiviteter, inklusive kampturneringar, flytning och några tärningss minispel.

Assassin’s Creed Valhalla finns på Xbox Series X och Series S, Xbox One, PlayStation 5 och PlayStation 4, och på Epic Games Store och Ubisoft Store på Windows PC.

Belägringen av Paris kommer att vara tillgänglig för alla säsongsinnehavare eller kan köpas för alla ägare av huvudspelet.

0 Shares