SlĂ„ samman ljud online – slĂ„ samman gratis lĂ„tar

0 Shares

Nuförtiden finns det en mycket repetitiv handling att skapa ljudkombinationer samt konvertera ljud till MP3. För att göra detta anvÀnder de onlineverktyg eller applikationer och Àven den bÀsta ljudredigeringsprogramvaran.

Naturligtvis Àr dessa program lÀtta att applicera och göra ljudkombinationer, men de ger inte önskat resultat. Av denna anledning vill vi visa dig en handledning som förklarar stegen att följa gÄ med i sÀndningar online, slÄ ihop lÄtar gratis.

Vi befinner oss pÄ stigen vÀldigt ofta Audio och vi vill kombinera tvÄ eller flera olika lÄtar, men vi vet inte hur. Det Àr dÀrför vi skapade det undervisning sÄ att du vet hur du gÄr med i en onlinesÀndning.

SÄ att vi kan hitta ett lönsamt jobb utan att ens ha den minsta aning om hur vi ska göra ljudkombinationer. Vi ger dig en applikation som du inte behöver ladda ner till din dator. Samt att det blir helt gratis och vÀldigt lÀtt att anvÀnda för alla som vÄgar genomföra den hÀr typen av projekt.

SlÄ ihop ljud online, slÄ ihop lÄtar gratis

om vi vill gÄ med i sÀndningar online, slÄ ihop lÄtar gratis vi kan enkelt lÀra oss det med hjÀlp av onlineapplikationen. För att komma Ät den hÀr sidan kan du göra det frÄn följande lÀnk. Efter att ha gÄtt in pÄ webbplatsen kan du se att mÄnga andra arbeten kan göras pÄ den.

Hur man klipper ljud, konverterar ljud, utför videokonverteringar, klipper video, spelar in röst och komprimerar ljud till MP3. I vÄra fall kommer vi att förklara hur lÄtarna kombineras, för detta Àr det första du behöver göra att gÄ till sidan och vÀlja alternativ det stÄr i det övre vÀnstra hörnet Kombinera lÄtar.

Genom att göra detta tar det oss till en annan sida och vi mĂ„ste vĂ€nta pĂ„ att den ska laddas, efter att vi har laddat hittar vi ett alternativ LĂ€gg till lĂ„tar. Vi klickar pĂ„ den och den tar oss till vĂ„ra arkiv sĂ„ att vi kan hitta en sĂ„ng eller en sĂ„ng. Vi vĂ€ljer den och klickar sedan pĂ„ Öppna, laddningen av sökvĂ€gen börjar och vi mĂ„ste vĂ€nta tills denna Ă„tgĂ€rd Ă€r klar.

Efter att ha laddats vÀljer vi vilken del av den hÀr lÄten vi vill vara att kombinera med en annan sökvÀg, som vi sedan laddar in i applikationen. Vi ser ocksÄ att du i början av spÄret och i slutet kan vÀlja alternativen för att tona ut ljudet. Detta alternativ lÄter dig starta musiken mindre för mer och det gör det i slutet ocksÄ.

Vi föreslÄr att du har dessa alternativ aktiverasOm du kan fixa det finns det pilar i början och slutet av dina fotspÄr. De kan flyttas sÄ att du kan vÀlja den del av spÄret du vill kombinera med ett annat spÄr. Om du vill kan du vÀlja hela lÄten, allt beror pÄ vilket avsnitt du vill ha att kombinera.

Du kan kombinera de lÄtar du vill

NÀr du har valt ett spÄravsnitt mÄste du vÀlja ett annat dricks, kan du göra detta genom att klicka pÄ LÀgg till sökvÀg. Detta tar dig till Files, Select and Do Klicka hÀr vid Open. Nedladdningen av den nya lÄten börjar, och nÀr den vÀl har laddats kommer vi att fortsÀtta pÄ samma sÀtt som den föregÄende lÄten.

Och nu kan du klicka pÄ uppspelningsalternativet för att höra filen som kombination av ditt ljud. HÀr, om du vill kan du fortsÀtta lÀgga till de lÄtar du vill ha, och du kommer att göra samma operation för varje lÄt, ladda ner och sedan vÀlja den Sektion lÄten du vill kombinera.

Nu Àr det bara att klicka för att avsluta alternativ Att kombineraDetta tar dig till en annan sida och visar en stapel som indikerar ljudlÀnkens status. Denna process kan ta flera minuter, beroende pÄ hur viktig filerna Àr och din anslutningshastighet. Slutligen klickar du pÄ alternativet Ladda ner.

NĂ€r det Ă€r klart kommer ett fönster upp med alternativen Öppna med och Spara med, vĂ€lj Spara med och du kommer att ha ditt spĂ„r pĂ„ din dator. SĂ„ hĂ€r kunde du ha vetat hur man gĂ„r med i en onlinesĂ€ndning, kombinera lĂ„tar gratis.

0 Shares