Skynda dig – Apples helt nya iPad Pro når lägsta försäljningspris någonsin på Amazon

0 Shares

Om du vill göra en affär på Apples senaste och bästa iPad – då har du tur. Vi har precis upptäckt den helt nya iPad Pro till salu för $ 699,99 (var $ 99,01) på Amazon. Det är en enorm $ 99 rabatt och det lägsta priset vi någonsin har sett för den kraftfulla 11-tums surfplattan.

Dagens bästa iPad -erbjudande

iPad Pro 11-tums 2021 (128 GB): $ 799 $ 699,99 på Amazon
Spara $ 99,01 –
Amazon har den helt nya Apple iPad Pro till försäljning för ett rekordlågt pris på $ 699,99. Det är en enorm $ 99 rabatt och en fantastisk affär för en nyligen släppt Apple -enhet. Den 11-tums surfplattan har Apples kraftfulla M1-chip, 128 GB lagringsutrymme och ger batteritid hela dagen.
Visa erbjudande

Apples 2021 iPad Pro, som släpptes i maj, har en fantastisk 11-tums Liquid Retina-skärm, en helt ny ultrabred framåtvänd kamera och ett imponerande högtalarsystem. Den lätta iPad Pro är perfekt för studenter och ger mer kraft än de flesta bärbara datorer genom att erbjuda Apples M1 -chipset och 256 GB lagringsutrymme. Du får också Face ID för säker autentisering och Apple Pay och 10 timmars batteritid.

Medan vi har sett iPad Pro sjunka till $ 749 sedan den släpptes, är det första gången den kraftfulla surfplattan har sjunkit till detta nya rekordlåga pris. Denna fantastiska affär har blinkat in och slut i lager, så du bör dra nytta av det nu innan det är för sent.

Fler iPad -erbjudanden

Du kan se fler av de bästa billiga iPad -erbjudandena och om du letar efter något med mindre kraft kan du också se de bästa billiga Amazon Fire -surfplattans erbjudanden och försäljning.

Du kan också handla fynd med vår försäljningsguide till skolan och kommande erbjudanden under Labor Day -försäljningsevenemanget.

0 Shares