Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Skriv med din hand med Google Handwriting Input på vilken Android-telefon som helst

Jag slår vad om att du förmodligen inte har hört talas om Google Handwriting Input-appen tillgänglig för Android-telefoner på Google Play Butik. Har du någonsin velat skriva meddelanden eller e-post med dina händer som du kan göra i specifika tillgängliga appar? Då har du tur, Google har en app tillgänglig som nämns i rubriken för alla androidanvändare att skriva med händerna istället för att skriva.

Ja, jag skämtar inte med hjälp av Google Handwriting, du kan skriva med händerna var som helst på telefonen så länge du får upp tangentbordet. Det kan vara en webbläsare, samtalsapp, meddelanden eller Facebook-chatt med din bästa kompis. Det bästa med Google Handwriting är att du inte behöver öva eller vänta på att den ska lära dig din skrivstil. Ladda bara ner appen och du är igång.

Kolla dessa exempelbilder nedan:

Ladda ner Google Handwriting från Google Play:

  • Öppna Play Butik och sök efter “Google Handwriting Input”.
  • Ladda ner och installera appen.
  • Navigera nu till startskärmen och tryck på den.
  • Appen kommer förmodligen att be dig att aktivera appen i tangentbordsinställningarna. Aktivera det genom att klicka på det första alternativet i appen och slå på tangentbordet för handstil.
  • Vänta tills språk laddas ned automatiskt (om några).
  • Välj nu tangentbordet för handskriftsinmatning som standard.

Alternativt kan du ladda ner direkt härifrån.

Du är nu bra att prova denna fantastiska app. Om din telefon eller surfplatta kommer med en penna kommer du verkligen att njuta av den här snygga lilla appen. Den här appen kan också svara snabbare om du aktiverar onlineigenkänning vilket hjälper dig att gissa orden du skriver. När du skriver mer och mer kommer den här appen att lära sig din skrivstil. Du kan följa mig på Twitter @uzairfreak eller ställa någon hjälpfråga angående det.