Skicka fler kvalitetsfoton på iPhone med WhatsApp Beta

0 Shares

WhatsApp Beta har flera nya funktioner, inklusive foton av bättre kvalitet, flera enheter, läs mer i den här artikeln

WhatsApp Beta har flera nya funktioner, varav en är att skicka bilder med bättre kvalitet på iPhone. Nu är det möjligt att välja komprimeringsnivå för bilderna. Den nya funktionen kommer dock bara ut i testversioner för iPhone. Vi vet fortfarande inte det officiella datumet för denna release, men den började den 24:e.

Hur man skickar bilder med bättre kvalitet

lär dig att skicka bilder med bättre kvalitet

Informationen avslöjades av WABetaInfo-webbplatsen. WhatsApp Beta version 2.21.150.11 användare har fått den nya funktionen. Inställningen ger användarna tre alternativ för att definiera kvaliteten på bilderna som ska laddas upp. Lär dig innebörden av varje definition av kvalitet:

  • Automatisk: kvaliteten ställs in efter din internetanslutning.
  • Bättre kvalité: Bilder skickas med högre kvalitet. Därför kan uppladdningen ta längre tid.
  • databesparing: Bilder skickas med lägre kvalitet. På så sätt kan uppladdningen gå snabbare.

För att hitta dessa alternativ måste du gå till inställningar och strax efter Lagring och data. Den nya funktionen är inte bara för foton utan även för videor. Kom ihåg att den här funktionen endast kommer för vissa användare som deltar i betaprogrammet. Utöver denna funktion, se en annan som också kommer.

förbättra kvaliteten på foton

WhatsApp kan användas på upp till fyra enheter

Tillsammans med all funktionalitet är det möjligt att använda samma konto på upp till 4 enheter samtidigt. På så sätt är mobiltelefonen inte längre obligatorisk, och du kan chatta med människor var du vill. Denna funktion är nu tillgänglig för Beta-användare som använder Android och iPhone.

whatsapp är full av nyheter

En annan ny sak är återgången till tidigare videosamtal. Om du reser av misstag är det möjligt att återvända utan problem. Du kan också infoga lösenord i dina säkerhetskopior och skydda dina data. Men nyheterna slutar inte där.

Det är nu möjligt att ta emot autentiseringskoder även på Instagram. Utan tvekan flera nyheter för dig om du är en Beta, njut.

Avatar av Nalbert Gomes

Jag gillar det mycket när det kommer till teknik, jag följer noga, uppdaterar mig själv, ägnar mig åt Tekimobile för att utveckla korrekta nyheter, vid rätt tidpunkt.

0 Shares