Skarp luftrenare med myggfångare lanserades i Indien vid Rs. 28 000 INR

0 Shares

Sharp Technologies har lanserat vad det påstår sig vara världens första luftrenare som integrerar en myggfångare. Den nya Sharp FP-FM40E kombinerar patenterad Plasmacluster-jonteknik och en giftfri myggfångande mekanism för att rena din luft och skydda mot dödliga vektorburna sjukdomar som Dengue, Chikungunya, Malaria, gul feber och Zika-virus. (हिंदी में पढ़ें)

Den nya Sharp Air-renaren har en femstegsmekanism för att fånga myggor och fruktflugor. UV-ljus lockar myggor mot en rad smala slitsar på sidokanterna. Närmande myggor sugs sedan in och fäster vid ett limark. Luftrenaren använder negativa joner för att inaktivera mögel, virus, bakterier och neutraliserande VOC och giftiga gaser. HEPA-filtret kan ytterligare fånga 99,97% av suspenderade föroreningar som rök, damm och pollen (endast 0,03 mikron i storlek). Luftrenaren täcker en yta på 300 kvadratmeter, vilket borde vara tillräckligt bra för ett medelstort vardagsrum.

Läs också: Panasonic lanserar 7 nya luftrenare i Indien

I en kommentar till lanseringen sa Shuvendu Mazumdar, chef för SHARP Air Purifier Business: ”Enligt hälsoexperter sprids vektorburna sjukdomar i allmänhet under perioden mellan början och slutet av monsunen. Under dessa månader ökar antalet fall relaterade till myggburna sjukdomar som Dengue, Malaria och Chikungunya. För att säkerställa att ditt hem är myggfritt eller myggägg måste du vidta rätt myggkontrollåtgärder. ”

”Sharps luftrenare med myggfångare har visat sig vara en av de mest effektiva lösningarna för att kontrollera luftföroreningar inomhus tillsammans med mygginfektioner utan användning av hårda kemikalier. Det desinficerar naturligt luften och fångar myggor, vilket begränsar spridningen av fruktade virusinfektioner orsakade av en infekterad myggas bett, tillade han.

Sharp luftrenare (FF-FM40E) med myggfångare Pris och tillgänglighet

Du kan köpa Sharp Air Purifier FF-FM40E exklusivt på Amazon.in för Rs. 28 000.

Flipkart Big Billion Sale 2017: Bästa erbjudandena på smartphones, stora rabatter på elektronik och mer

0 Shares