SkÀrmfilter som skyddar frÄn blÄtt ljus för att förbÀttra integriteten

0 Shares

Även om det finns nĂ„gra rekommendationer nĂ€r du anvĂ€nder datorn och andra typer av enheter vars skĂ€rmar avge blĂ„tt ljus , som att minska tiden framför skĂ€rmen med pauser dĂ„ och dĂ„, hĂ„lla avstĂ„nd eller undvika att de smĂ„ och Ă€ldre spenderar mycket tid framför sig, vi kan Ă€ven anvĂ€nda den hĂ€r typen av skĂ€rmfilter.

SkÀrmfilter som skyddar frÄn blÄtt ljus för att förbÀttra integriteten

Och Àr att denna typ av ljus kan orsaka vissa skada pÄ ögats nÀthinna och Àven Àndrar dygnsrytmer . Det vill sÀga gynnar minskningen av utsöndringen av melatonin, som Àr det hormon som direkt ingÄr i sömnens dygnsrytm och som fÄr oss att sova mer eller mindre.

Förutom att hjÀlpa oss skydda vÄr syn och relaterade problem kan dessa datorskÀrmsfilter ocksÄ öka vÄr integritet. För att göra detta kan vi hitta vissa modeller som förhindrar att informationen som visas pÄ din skÀrm syns om du inte sitter precis framför den. DÀrför kommer vi att undvika alla dessa nyfikna ögon som nÄgon bakom oss.

SkÀrmskydd eller filter för din dator

VistaProtect

Högkvalitativt anti-blÄtt ljus och sekretessskÀrmsfilter som ser till att all information som visas pÄ skÀrmen bara ses av oss. Dessutom innehÄller den ocksÄ en antiblÄtt ljusbelÀggning som kan blockera upp till 90 % av skadliga utslÀpp. Den erbjuder tvÄ installationsalternativ, permanent fixering med sjÀlvhÀftande remsor eller tillfÀllig sÄ att vi kan ta bort den och sÀtta pÄ den nÀr vi vill. Finns i olika storlekar för alla typer av skÀrmar.

Protector de pantalla VistaProtect

Pris

Filter eller skÀrmskydd för att hindra de mest nyfikna frÄn att se vad som visas pÄ vÄr skÀrm, eftersom den har modern teknik som erbjuder en betraktningsvinkel mellan 30 och 60 grader. Dessutom Àr det ocksÄ mycket anvÀndbart att skydda skÀrmen pÄ vÄr bÀrbara dator frÄn alla typer av repor och repor. Den Àr mycket enkel att installera och finns i olika storlekar för 13,3, 14 eller 15,6 tums skÀrmar.

Protector de pantalla Privise

KONEE

Filter för datorskÀrmen som erbjuder tvÄ sÀtt att installera, fast eller borttagbart. Det tillÄter oss att öka vÄr integritet genom att göra skÀrmen mörkare och förhindra att det visade innehÄllet ses frÄn en betraktningsvinkel pÄ mer Àn 60 grader. Dessutom minskar den exponeringen för blÄtt ljus avsevÀrt med upp till 96 % för att skydda vÄr syn. Modell tillgÀnglig för olika skÀrmstorlekar.

Protector de pantalla KONEE

PaceBid

SkÀrmfilter för datorn som erbjuder stor kompatibilitet och finns i olika storlekar. Gör skÀrmen mörkare för att förhindra att andra personer ser den visade informationen om de inte befinner sig inom betraktningsvinkeln, och minskar avsevÀrt stress och pÄfrestningar pÄ ögonen. För dem har den antireflekterande och UV- och LF-strÄlningsreducerande egenskaper. Den tillÄter sin fasta installation eller med flikar som gör att den enkelt kan tas bort och sÀttas pÄ.

Protector de pantalla PaceBid

SALÖVER

SkÀrmfilter för en storlek pÄ 13,3 tum med sekretessfilter som ger en betraktningsvinkel pÄ 45 grader och skydd för vÄra ögon. Den har ett UV-filter och minskar blÄtt ljus för att undvika anstrÀngda ögon nÀr vi spenderar mÄnga timmar framför datorn. Filtret kan sÀttas pÄ permanent eller sÄ att vi enkelt kan ta bort det och sÀtta pÄ det. Det hjÀlper ocksÄ till att förhindra repor och repor pÄ PC-skÀrmen.

Protector de pantalla SALOVES

Cobus

SkÀrmfilter tillgÀngligt för olika skÀrmstorlekar som erbjuder skydd för synen med blocket av det blÄ ljuset pÄ enheterna och som ocksÄ tillÄter oss att öka vÄr integritet. Den erbjuder bara en betraktningsvinkel pÄ 30 grader sÄ att ingen som passerar bakom oss kan se vad som visas pÄ skÀrmen om de inte Àr direkt framför skÀrmen. Det tillÄter permanent installation eller sÄ kan vi sÀtta det tillfÀlligt för att ta bort det och lÀgga det nÀr vi vill.

Protector de pantalla Cobus

ARCANITE

SkÀrmfilter tillverkat av mycket lÀtta material men som ger bra motstÄnd. Det skyddar vÄr syn genom att minska blÄtt ljus frÄn datorskÀrmen samtidigt som det ökar vÄr integritet, och tillÄter endast en 60-graders betraktningsvinkel för att undvika nyfikna ögon. Finns i olika skÀrmstorlekar och med olika bildformat.

Protector de pantalla ARCANITE

FiiMoo

Detta FiiMoo-skÀrmfilter Àr tillgÀngligt för olika skÀrmstorlekar och bildförhÄllanden. Den Àr inte kompatibel med pekskÀrmar och erbjuder möjlighet till permanent installation eller sÄ att vi kan ta bort den och sÀtta pÄ den nÀr vi vill. Den blockerar blÄtt ljus frÄn vÄr skÀrm för att skydda vÄra ögon tack vare en 7-lagers design och har Àven UV- och strÄlskydd. Den har en matt yta för att undvika reflexer och som gör att vi kan anvÀnda datorn Àven i starkt solljus.

Protector de pantalla Filmoo

AiMok

Detta AiMok-skÀrmfilter passar alla 13,3-tumsskÀrmar med ett bildförhÄllande pÄ 16:9. Den Àr inte kompatibel med pekskÀrmar och har den senaste tekniken för filtrering av blÄtt ljus med en 7-lagers design som ocksÄ ger ett bra skydd mot strÄlning. Mycket lÀtt att installera, den erbjuder stor transparens och förhindrar blÀndning. Det skyddar Àven skÀrmen frÄn repor.

Protector de pantalla AiMok

XIMI

XIMI-skÀrmfilter som passar alla 15,6-tumsmodeller och bildförhÄllandet 16:9. Den har ett blÄtt ljusfilter som kan blockera upp till 90 % av utslÀppen av denna typ av ljus för att minska ögontrötthet, suddig syn och torra ögon. Den erbjuder hög klarhet för att njuta av ett brett utbud av fÀrger och skydd mot smuts och fingeravtryck.

Protector de pantalla Ximi

0 Shares