Skärmen på iPad mini 6 kommer att växa mindre än förväntat – rapport | Betrodda recensioner

0 Shares

I maj förra året, Apple-analytiker Ming-Chi Kuo anges Att den iPad mini 6 skulle anlända under första halvåret 2021 med en skärmstorlek på mellan 8,5 och 9 tum.

Han hade helt klart fel på den första punkten, med tanke på att vi nu är under andra halvan av året utan någon ny iPad mini, och en ny rapport föreslår att den andra punkten också kan vara något bred.

Displayanalytiker Ross Young twittrade att skärmen på iPad mini 6 faktiskt blir 8,3 tum. Som han tillade i en uppföljningstweet är det en blygsam ökning på 0,4 tum jämfört med 2019-modellen och sannolikt uppnås på grund av smalare ramar och borttagningen av hemknappen snarare än en större ram.

Det är ganska uppnåeligt, med tanke på att den nuvarande iPad mini inte har förändrats dramatiskt när det gäller design sedan den första generationen lanserades 2012 då tunna ramar var okända.

Det verkar också överensstämma med rykten om att iPad mini 6 kommer att följa designen för iPad Air 2020, som i sin tur hamnade närmare de dyrare iPad Pro-surfplattorna. Med hemknappen borta flyttade iPad Air Touch ID till strömknappen.

iPad Mini 6 visar fram och bakEn rendering av iPad Mini 6

Förra veckan hävdade en rapport att tre stora förändringar inkommit för den kommande iPad mini 6, som verkar säkerhetskopiera denna planerade designenhet mellan iPads. Inte bara skulle den nya mini packa samma kommande Apple A15-chipset för att driva iPhone 12, men den nya enheten kommer uppenbarligen att dike Lighting-porten för den vanligaste USB-C och introducera den magnetiska Smart Connector, den senare öppnar dörr för tillbehör som Apple Smart Keyboard – om än i en ny storlek för att tillgodose minis ovanliga dimensioner.

Efter att iPad mini 6 saknade sitt förväntade lanseringsfönster under första halvåret är det inte klart exakt när den kommer att dyka upp, men det är fortfarande mycket troligt att det är en produkt från 2021.

0 Shares