Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

skärm, docka, bas och nya detaljer

Mer skärm, men samma storlek

Nintendo Switch Pro
Mycket har sagts om den nya skärmen som konsolen kommer att bära, tydligen 7-tums OLED panel, men det okända som omgav skärmen kretsade kring storleken på själva enheten. Kommer denna ökning i tum att innebära en större storlek på den nya switchen?

Som Vandal har lärt sig genom en tillbehörstillverkare kommer kroppen på den nya konsolen att vara identisk med den nuvarande, så tekniskt kommer den att kännas praktiskt taget likadant i handen, med mycket mindre ramar (äntligen) och till den grad att den kan fortsätt använda samma glädje-cons från den första generationen (det skulle vara ganska bra).

En docka som tittar på internet

Nintendo Switch

På hårdvarunivå har det inte varit möjligt att veta mycket, eftersom ledtrådarna huvudsakligen är relaterade till den estetiska aspekten av konsolen (vi föreställer oss att tillverkarna endast kommer att ha tillgång till plan på utsidan av konsolen), så vid För närvarande är ingenting känt relaterat till processorn och grafikkraften, utan snarare till hur det ser ut externt, och därifrån, för att känna till några av dess fysiska element.

Men något som har fått detaljer är dockan, som tydligen kommer att innehålla en integrerad Ethernet-port. Detta kommer att tillåta oss att ansluta med kabel till internet för att, förmodligen, ha en högre anslutningshastighet och njuta av mycket snabbare nedladdningar, speciellt nu när spelen skulle kunna uppta mer, eftersom dockan kommer att kunna bära en signal med 4K-upplösning.

En mycket ytbas

Yta 6

Mycket har skrivits om stödbasen för den nuvarande Switch. Ett tillbehör som förblev mer tid spridd någonstans än placerat på själva konsolen. Företaget hade sina skäl till att detta element skulle vara borttagbart, men vi kan inte förneka att det var en riktig mardröm som försämrade produktens kvalitet.

Nu verkar det som att den nya konsolen kommer att innehålla en avtagbar fena som kommer att uppta enhetens hela bredd, en lösning som liknar den som används av Microsofts Surface som gör att du kan njuta av olika uppdragsvinklar och mycket mer stabilitet och robusthet.

Men när kommer den nya Nintendo Switch att presenteras?

För tillfället har vi fortfarande inget datum för den förmodade Nintendo Direct-sändningen, men alla rykten tyder på att det kommer att vara något överhängande, eftersom Nintendos planer går igenom och avslöjar allt innan E3 börjar. Och att veta att tv-spelsmässan börjar den 12 juni … det finns inga fler dagar än nästa vecka. När tror du att Nintendo kommer att uppmuntras att äntligen presentera konsolen? Häromkring satsar vi för torsdagen den 3 juni.