Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Skaffa Oscilloscope av OSC Audio för free under en begränsad tid

OSC Audio erbjuder sin Oscilloscope-plugin som en free ladda ner under en begränsad tid innan det returnerar sitt pris på $1.

Ett oscilloskop är ett användbart verktyg för att övervaka vågformer när du manipulerar dem. Även om du kan se en 2D-rendering i något som en EQ, ger ett oscilloskop dig en bättre förståelse för hur dina ljud sitter inne i frekvensspektrumet.

OSC Audio – Oscilloskop

Nu kan du lägga vantarna på en för free! BPB rapporterar att OSC Audio för närvarande erbjuder deras plugin, Oscilloscope, som en free ladda ner under en begränsad tid. Efter att erbjudandet upphört kommer Oscilloskopet att återgå till sitt pris på 1 USD. Insticksprogrammet är kapabelt till stereomätning och ger dig flera verktyg för att anpassa och visualisera vågformer.

OSC Audios Oscilloscope är ett tydligt och lättläst oscilloskopplugin, det beskattar inte CPU:er, och det är särskilt användbart när designa ljud med synthesizers.

I praktiken är mätning vågform som visas på frontpanelen medan RMS och toppvärden finns direkt ovanför vågformsavläsningen. Dessutom kan både vertikala och horisontella förskjutningar matas in genom rattarna på båda stereokanalerna, vilket ger dig mer granularitet och kontroll. Till exempel är linjetjocklek, rotation och faskontroller tillgängliga.

Tillgänglighet

OSC Audio har gjort sitt oscilloskopplugin free under en begränsad tid. Faktum är att utvecklaren till och med har planer på att mobiltillverkare så småningom ska få tillgång till plugin på iOS.

Du kan använda kupongkoden DU KÄNNER MIG och ladda ner OSC Audios oscilloskopplugin för free. Följ bara länken nedan!

Oscilloscope är tillgängligt för Windows- och Mac-system i VST3- och AU-pluginformat med Native M1-stöd.