Skaffa Android Auto till din bil om du inte har det Ànnu

0 Shares

Och inte bara detta, utan det faktum att anvÀnda mobilen direkt under körning har böter. SÄ lösningen för att undvika detta Àr att ha detta Google-appen i din bil . Men inte alla fordon har denna möjlighet först. Av denna anledning Àr det dags för dig att se hur du enkelt kan uppnÄ det.

Installera Android Auto i ditt fordon

Innan vi börjar installera den direkt i vÄr bil mÄste vi kontrollera kompatibiliteten hos vÄra enheter för att kunna konfigurera den. Jo, naturligtvis kommer det att vara vÀrdelöst att ladda ner det om de senare inte kommer att ha kompatibilitet.

interfaz android auto

Kontrollera att din mobil och bil Àr kompatibla

Google gör det vÀldigt enkelt för oss att kontrollera om vÄr bil Àr kompatibel eller inte med detta verktyg. Vi behöver bara komma Ät denna webbsida och söka efter vÄr bil inom hela listan som det amerikanska företaget gör tillgÀnglig för oss. Dessutom kommer det att ge oss Ärtalet för fordonet och den exakta modellen.

NÀr det gÀller vÄr mobila enhet kommer det att vara svÄrt för den att inte vara kompatibel. För att göra detta mÄste vi ha minst Android 6.0. Dessutom kommer det att vara viktigt att ha en internetanslutning. SÄ de flesta smartphones med Googles operativsystem kommer att kunna anvÀnda denna programvara. Och naturligtvis kommer Apple-mobiler inte att kunna rÀkna med denna möjlighet.

Ladda ner och installera den

Det andra steget blir att ladda ner och installera Android Auto-appen pÄ vÄr mobila enhet. För att göra detta mÄste vi gÄ till Google Play och söka efter appen i frÄga. I följande lÀnk hittar du denna ansökan direkt:

Även om du i ditt fall har en smartphone med Android 10 eller högre, kommer det inte att vara nödvĂ€ndigt, eftersom det kommer att vara standard. Dessutom, om din bil har en infotainmentenhet med Android men inte inkluderar Android Auto, kan vi ladda ner den genom att ansluta den till Internet och fĂ„ den hĂ€r appen via en .APK .

Para ihop bÄda enheterna

Android Auto

EfterÄt Àr det turen att para ihop bÄda enheterna. För detta kommer det bara att rÀcka till anslut vÄr smartphone till bilen via USB . Och om allt gick bra kommer Google-appen att starta automatiskt. SÄ frÄn det ögonblicket kan vi komma Ät vÄr musik, vÄra kontakter och de mobilapplikationer som Android Auto tillÄter att anvÀnda i bilen. Vi mÄste dock komma ihÄg att det kommer att finnas olika applikationer som vi aldrig kan anvÀnda för att undvika distraktioner, som att titta pÄ appar för att titta pÄ videor.

0 Shares