Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Sista dagen i New Haven

Först och främst vill jag tacka alla för alla gratulationsmail och inlägg både här och i forumen, de har inte gått obemärkt förbi och jag uppskattar dem alla 🙂

Vinney och jag gick för att se Return of the King i går kväll; ja det är långt, ja det är bra, och ja det finns tillfällen då man vill strypa Frodo. Eftersom det inte fanns några teatrar som visade LOTR i New Haven tog vi vandringen över till Milford för att se den på den enda teatern som hade platser kvar till visningen kl. 08.15. Jag glömde hur bortskämd du blir när alla teatrar runt omkring dig har sittplatser på stadion och löjligt stora skärmar; vi var tvungna att sitta inom de första 10 raderna för att skärmen skulle se större ut än en TV. Den delen störde mig inte, det som störde mig var människorna som satt bakom mig.

Det fanns en familj (eller människor med något annat slags band mellan varandra); den här familjen bestämde sig för att ungefär halvvägs i filmen skulle de börja “viska” vad som var på väg att hända i väntan på att det skulle hända. De skulle också turas om att “uja” och “ajsa” och “jasa” när något vackert, romantiskt (läs: allt som involverade Arwyn) eller våldsamt hände. Kombinera det med det faktum att Manute Bol måste ha suttit framför mig, så kan jag kanske se hur jag skulle vilja spendera ytterligare 3,5 timmar på att se filmen i en bättre situation. Åh, mitt andra klagomål om upplevelsen? Varför är det så att med alla polyfona ringsignaler, färgskärmar, kameror och otroliga mängder funktioner som dagens mobiltelefoner kommer med, att människor fortfarande inte kan använda vibrationsfunktionen när de är på bio? Åtminstone bröt ingen ut i konversation den här gången…

Jag kom i alla fall inte i säng förrän runt 2 och fick en tidig start i morse runt 7, så sömnigheten börjar sätta igång. Den goda nyheten är att jag är en handfull Winstone-tester ifrån att göras. med riktmärkena för Raptor-recensionen jag har pratat om. Jag ber om ursäkt för förseningen men jag förväntade mig ärligt talat inte att vissa av testerna skulle ta så lång tid. Jag ska försöka skriva upp recensionen när jag kommer tillbaka till Raleigh, medan jag testar ett par andra projekt jag arbetar med (mer om de som närmar sig publiceringstid).

Vinney kommer tillbaka från lektionen vid 13:00, så vi hoppas kunna lämna New Haven runt då och börja köra tillbaka till Raleigh. Vädret har samarbetat med oss ​​eftersom det inte finns någon svart is eller snö att oroa sig för på marken, så så länge trafiken inte är dålig bör resan inte ta för lång tid. Den enda frågan återstår om man ska pressa för att göra hela körningen idag eller göra ett stopp i DC och dela upp det i två dagar. Jag tror att vi bestämmer oss för vägen.

Efter att ha tillbringat en natt i Raleigh ger vi oss ut på vägen igen, men den här gången till varmare klimat när vi beger oss ner till vår egen Derek Wilsons bröllop. Han gifter sig nästa vecka, så det kommer att bli en handfull dagar där du inte kommer att höra från mig. Jag är tillbaka i Raleigh den 23:e eller runt, men jag hoppas kunna avsluta minst en om inte två artiklar då så att du har lite att läsa under semestern.

För nu är det iväg att packa lite till innan det är dags att lasta bilen. Jag hoppas kunna avsluta dessa riktmärken också; vi får se hur mycket jag hinner med den kommande timmen.

Tack igen för alla vänliga ord och ta hand om er.