Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

SiriusXM går in i 2023 med 34,9 miljoner prenumeranter

SiriusXM:s 2019 såg dem expandera ännu längre bortom bilen och få rekordsiffror under årets sista kvartal.

SiriusXM är strömningstjänsten att välja bland för många amerikanska förare, och erbjuder satellitradio på begäran i bilar. 2019 tog SiriusXM sitt älskade radioerbjudande utanför bilen för att stå sida vid sida med de enorma musikstreamarna i Amerika.

SiriusXM tog Pandora under sina vingar i februari förra året och är inte bara en ledande radiostreamingtjänst utan kontrollerar också en av de största musikstreamingtjänsterna i USA. Med stora och djärva drag under 2019 har SiriusXM stärkt sin position på den blomstrande digitala musikmarknaden.

I deras “Subscriber Guidance” för investerare avslöjade de att de avslutade året med 34,9 miljoner betalande prenumeranter. Rekordhögen för dem kom efter deras tionde år i rad med att lägga till mer än en miljon betalda användare. De avslöjade en massiv 8,1 miljarder dollar i intäkter för året.

SiriusXM VD, Jim Meyer sa: “Förra året var en milstolpe för SiriusXM. Vi uppnådde inte bara vårt tionde år i rad med nettotillskott av miljoner plus självbetalda, utan vi slutförde också vårt förvärv av Pandora Media och gjorde betydande investeringar i vår verksamhet, samtidigt som vi gav tillbaka mer än 2 miljarder USD till våra aktieägare. Och vår nya vägledning för 2020 pekar på vad som borde bli ännu ett utmärkt år av tillväxt för SiriusXM.”

Ser fram emot 2020 har de samarbetat med Marvel för att släppa helt exklusivt innehåll från den massiva serieserien på Pandora och SiriusXM. De har också slagit sig ihop med den platinasäljande hiphop-artisten Drake för exklusivt innehåll.

De kommer att släppa sitt intäktsdatum för fjärde kvartalet och 2019 den 4 februari 2020.