SimpliSafe säkerhetssystemgranskning

0 Shares

SimpliSafe Home Security-erbjudanden

SimpliSafe är en övervakad smart säkerhetslösning som inte kräver professionell installation, kontrakt eller till och med en månadsprenumeration om du väljer att göra övervakningen själv. En mängd olika paket finns tillgängliga för allt från en liten lägenhet till ett hemmakontor eller ett litet till medelstort företag.

Det Boston-baserade företaget lanserades 2009 av två Harvard-akademiker som planerade att skydda hyresgästerna efter att deras väns lägenhet var inbrott. Eftersom de traditionella övervakade säkerhetsvarumärkena var för dyra och bara handlade med husägare, hittade de ett gap på marknaden för sin strömlinjeformade utrustning och flexibla prissättning. SimpliSafe har nu cirka 1300 anställda och täcker både USA och Storbritannien.

    SimpliSafe Home Security-prenumerationsalternativ:

  • 12-månaders plan – 14,99 USD per månad (179,88 USD total kostnad)

SimpliSafes allt-i-ett-system kännetecknas av en elegant och diskret design som är helt trådlös och särskilt enkel att installera. Paketen kan anpassas för att passa din fastighet och kostnaden kan vara betydligt lägre än konkurrenterna om du väljer att självinstallera och självövervaka. Professionell övervakning är tillgänglig för en månadsavgift och även detta har två prisnivåer och inget kontaktåtagande.Du kan välja mellan ett antal förbyggda paket eller bygga ditt eget system med SimpliSafe

Planer och prissättning

SimpliSafe kan erbjuda mer överkomliga och flexibla priser än konkurrenterna tack vare sin enkla trådlösa utrustning som inte kräver professionell installation. Dock kommer teknofober att återupplevas för att höra att SimpliSafe kan skicka en professionell för att installera den åt dig mot en avgift på $ 79. Ingångspaketet The Foundation kostar bara 229 $ och innehåller allt du behöver för att säkra en liten lägenhet. Det förstklassiga paketet som kostar $ 489 heter The Haven och lägger till ytterligare sensorer och kameror för att täcka en större lokal.

Du behöver inte betala för en prenumeration, men SimpliSafe kommer professionellt att övervaka ditt säkerhetssystem för 14,99 USD per månad för vad det kallar standardplanen. Det betyder att du har yrkesverksamma som är baserade i övervakningscenter redo att svara 24/7 när ditt larm utlöses, så att du inte behöver göra något. Till skillnad från de traditionella varumärkena som ADT som har egna övervakningsstationer, outsourcer SimpliSafe till COPS Monitoring, men servicenivån bör vara densamma. Om du betalar 24,99 dollar för den interaktiva planen kommer du att ha mer kontroll över ditt system via SimpliSafe-appen ..

SimpliSafe erbjuder en generös 60-dagars returpolicy

Du kan förvänta dig 20% ​​rabatt på hårdvarukostnaden om du tar fram en professionell övervakningsplan som minskar den totala kostnaden. SimpliSafe är också mycket generös i sin returpolicy, vilket möjliggör en fullständig provperiod på 60 dagar

Som namnet antyder tar SimpliSafe ett enklare tillvägagångssätt för hemsäkerhet för enkel användning

Funktioner

SimpliSafe erbjuder alla viktiga funktioner du kan förvänta dig av ett traditionellt övervakat säkerhetssystem med smarta sensorer, larm, kameror och en kontrollpanel. Det är lite mer grundläggande än vissa, och erbjuder färre enheter och funktioner än många av sina konkurrenter. Vivint har till exempel fler kameror att välja mellan och urval av hemautomationsprodukter.

Grundpaketet är SimpliSafes mest grundläggande erbjudande och inkluderar en enda dörr- / fönstersensor, en rörelsesensor, en basstation och ett väggmonterbart tangentbord. När någon av sensorerna utlöses, varnar basstationen övervakningsteamet och skickar ett meddelande till din telefon medan du hör en hög 95dB-siren. Basstationen kommunicerar trådlöst via mobiltelefon så det är inget problem om din wifi går ner. Och den drivs av ett batteri som kan ta nästan ett decennium om du också tappar ström.

SimpliSafe fortsätter att fungera även om en inkräktare inaktiverar knappsatsen

Knappsatsen för till- och frånkoppling av systemet kan placeras nära dörröppningen. Om en inkräktare lyckas inaktivera knappsatsen genom att krossa den, kommer alarmet fortfarande att ljuda eftersom hjärnorna i systemet är inrymda i basstationen som kan döljas. Lamporna i basstationen dimmar faktiskt vid en attack så att den inte kan hittas för lätt.

Du kan också styra systemet med SimpliSafe-appen för iOS eller Android. Du måste prenumerera på den interaktiva planen för att få åtkomst till alla systemfunktioner via din smartphone, men dessa inkluderar visning och spara video från säkerhetskamerorna, kontrollera alla dina anslutna enheter och ställa in alarmet. Systemet är kompatibelt med andra smarta enheter och Amazon Alexa och Google Assistant så att du till och med kan använda din röst för att aktivera systemet. Du kan inte avaktivera systemet med din röst så att du inte stänger av det av misstag.

Nyckelfoben gör det enkelt att aktivera och avaktivera ditt säkerhetssystem men det finns också en panik-knapp också

Du kan välja ett av de mer omfattande paketen för att skydda större lokaler eller lägga till ytterligare enheter för att lägga till funktionalitet. Det finns till exempel en nyckelfob som har en panikknapp inbyggd och en annan som kan placeras under ett skrivbord. Tryck på detta och alarmet väcks utan att det hörs siren i basstationen. Och om du faktiskt hotas av en inkräktare och tvingas avväpna ditt system kan du ange vad som kallas en Duress PIN. Den här koden, som endast är känd för dig, kommer att skicka en dold signal till myndigheterna.

Det finns fler sensorer tillgängliga för att upptäcka vatten, rök, temperatur och glasbrott som kan läggas till när som helst, så det är möjligt att utöka ditt säkerhetssystem när ditt hushåll eller företag växer. Det finns både inomhus- och utomhuskameror med HD-upplösning, mörkerseende och tvåvägsljud. De är smarta nog för att se skillnaden mellan ett husdjur och en människa. När allt kommer omkring är SimpliSafe lika angelägen om att undvika falska larm som du är. Det finns också en extra siren, men det saknas några saker på SimpliSafes lista. Det finns till exempel ingen videodörrklocka och inget smartlås. Det finns inga hemautomationsprodukter men systemet är kompatibelt med många smarta enheter från tredje part.

Du kan nå SimpliSafe via e-post eller telefon mellan 08:00 ET och midnatt

Stöd

Du kan själv övervaka ditt SimpliSafe-system, men för ökad sinnesro är den 24/7 professionella övervakningstjänsten, som tillhandahålls av en organisation som heter COPS Monitoring, också konkurrenskraftigt prissatt. För ett startpris på 14,99 USD per månad kommer ett team av yrkesverksamma att vara redo att reagera på ditt larm genom att skicka meddelanden till dig och kontakta de första svararna om det behövs. Genom att lägga till videoverifiering i din övervakningsplan kan SimpliSafe verifiera larmet och skicka in polisen snabbare. Polisen kommer att vara glad över videobeviset som fångats av dina kameror.

Det är inte bara inbrott som övervakas. Utbildade yrkesverksamma ser också efter översvämningar, bränder och läckor på din fastighet och kommer att reagera därefter. Övervakningspersonalen kommer att kontakta dig när problem upptäcks och förbli på linjen tills problemet är löst. Det dyrare övervakningsalternativet heter Interactive Plan och kostar $ 24,99 / månad. Det låter dig visa och lagra video från dina kameror och möjliggöra mer kontroll över systemet via SimpliSafe-appen.

SimpliSafes kundsupport uppskattas också med positiva recensioner från Google, Amazon och BBB (Better Business Bureau). Du kan kontakta dem via telefon eller e-post och förvänta dig ett svar i rätt tid.

Tävlingen

SimpliSafe representerar ett mer prisvärt alternativ till de traditionella övervakade säkerhetslösningarna från sådana som ADT, Brinks Home och Guardian Protection. Det har ännu inte erfarenhet och rykte från de länge etablerade varumärkena, men det har en liknande räckvidd och servicenivå. Med sin billigare och helt trådlösa hårdvara kostar SimpliSafe mycket mindre att köpa och installera, speciellt om du själv gör installationen. Och till skillnad från ADT äger och behåller du utrustningen. Det kommer också med betydligt lägre månatliga övervakningskostnader än något av de tre traditionella säkerhetsmärkena samtidigt som det ger samma professionella övervakning dygnet runt. Vad du inte får med SimpliSafe som med ADT, är prisbelönt övervakning och en distinkt klocklåda för att fixa till din fastighet.

Vivint är ett annat relativt nytt företag som tillhandahåller övervakade smarta hem säkerhetspaket som innehåller liknande trådlösa enheter som SimpliSafe. Vivints hårdvara är lite mer sofistikerad och inkluderar hemautomatiseringsprodukter. Det insisterar också på professionell installation och en månatlig prenumeration så det kommer alltid att ge en dyrare offert. Vivints billigaste prenumeration kostar mer än SimpliSafes dyraste. Frontpoint är kanske den närmaste konkurrenten eftersom den säljer liknande säkerhetsanordningar och även möjliggör DIY-installation och självövervakning. Detta gör dem också mycket nära i kostnad. Båda systemen är mycket enkla att installera och passar hyresgäster såväl som hus och små kontor.

Slutlig dom

Om du behöver säkra en lägenhet, ett hem eller ett litet kontor har SimpliSafe ett paket som passar dina behov. Attraktionen är främst pris och det faktum att dess enkla och eleganta trådlösa enheter är så lätta att självinstallera och flytta vid behov. Hårdvaran ser faktiskt lite obetydligt ut jämfört med dyrare erbjudanden från Vivint och ADT och dess övervakningstjänst har inte vunnit så många priser, men SimpliSafes system har fått höga beröm i recensioner och det fungerar verkligen. Med basenheten som körs på ett batteri som räcker nästan ett decennium och kommunicerar via mobil till ett professionellt svarsteam kan du koppla av med vetskapen om att du har äkta övervakad säkerhet.

Med ingen professionell installation krävs, ingen avtalsenlig skyldighet och en lång 60-dagars pengarna-tillbaka-testperiod, är det värt att ge SimpliSafe ett försök. För hyresgäster, husägare och hemarbetare med en begränsad budget för säkerhet kan vi varmt rekommendera SimpliSafe som det första steget mot att skydda din fastighet, vare sig det är med eller utan månatlig övervakning.

Hur vi granskade

Vi gillar vanligtvis att få hands-on när det gäller testning, men i det här fallet var det inte alls praktiskt att ringa in och installera varje säkerhetssystem. Istället jämförde vi alla aspekter av de tio största namnen inom hem- och affärssäkerhet och tilldelade poäng inom en rad jämförbara parametrar. Sammanfattning av totalen, med hänsyn till de olika kostnaderna (och dolda kostnaderna) gav våra övergripande betyg. Att välja din egen säkerhetslösning kommer dock att bero på din situation, som är unik för dig, så läs de fullständiga recensionerna innan du fattar ett beslut.

Ska jag betala för professionell övervakning, eller kan jag göra det själv?

SimpliSafe ger dig möjlighet att själv övervaka och appen gör det väldigt enkelt att checka in på dina säkerhetskameror och få aviseringar från dina andra sensorer. Om det inträffar kan du ringa räddningstjänsten själv. Men vad händer om du sover eller om du bara saknar meddelandet? SimpliSafe lägger ut sin övervakning till COPS Monitoring, vilket inte kommer att missa något. Med övervakning dygnet runt av proffs kan du verkligen låta säkerheten vara upp till dem. Det bästa med SimpliSafe är kanske det sätt du kan välja när du går. Det finns inget bindande kontrakt, så du kan bara betala för övervakning under de månader du är på semester.

Kan jag skydda mitt företag?

Ja. Även om SimpliSafe ursprungligen var tänkt som ett sätt för hyresgäster i lägenheter att få övervakad säkerhet, finns det olika paket som också passar hemarbetare och småföretag. Den mycket flexibla karaktären hos SimpliSafes paket och betalningsplaner gör den idealisk för ett litet företag som kan växa och förändras. Utan skruvar eller trådar är det enkelt att flytta enheterna så att de passar en förändring av layout eller adress.

Är det kollisionssäkert?

Nej, men det är inte sårbart för den typen av rån. När inkräktare kraschar genom dörren och omedelbart försöker avväpna larmet genom att krossa det, letar de vanligtvis efter kontrollpanelen som innehåller siren och huvudelektronik. Med SimpliSafe är knappsatsen vid dörren bara en knappsats och systemets siren och hjärnor är inrymda i en basenhet som kan döljas bort. Basenheten mörknar faktiskt under ett rån.

Priser – SimpliSafe Home Security: ▼

0 Shares