Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

SilverStone Technology Temjin 6: Ännu en BTX-stil i ATX-form

Introduktion







Snabb titt
SilverStone Technology Temjin 6 De goda
+ Ljud på sidopanelen/USB/FireWire
+ Fem 5-1/4″ enhetsfack
+ Åtta 3-1/2″ enhetsfack (2 exponerade)
+ Verktygslösa enhetsfack/expansionsplatser
+ Patenterad vindtunnel
Det dåliga
– Inte helt verktygslös
– Brist på hårddiskutrymme
– Väldigt tung

På Computex i juni hade vi en chans att titta på några kommande produkter från olika tillverkare som Thermtaltake, CoolerMaster och Lian Li. Lian Lis BTX-stil, V-linjen, visade sig vara en egen innovation, men hade några mindre nackdelar.

SilverStone var också på Computex och tog med några av sina nya produkter, inklusive Temjin 6, som är en direkt konkurrent till Lian Lis PC-V1000. Många förväntade sig att BTX skulle vara det stora temat för showen i år, men blev besvikna över att konstatera att bara en handfull namn visade upp sin BTX-utrustning. Och för att öka aptiten för BTX-standarden tog SilverStone på sig att visa Temjin 6, ett ATX-formfaktorfodral med BTX-utseende.

Detta är vår tredje titt på en SilverStone-produkt och vi har ännu inte blivit besvikna. Vår titt på Temjin 5 i augusti visade att även om SilverStone har gått bort från att använda aluminium som sitt primära konstruktionsmaterial, kan de fortfarande utveckla en produkt med stort värde. Så låt oss ta en titt på den sjätte produkten i SilverStones Temjin-linje, Temjin 6.

Mer information om Temjin 6 finns tillgänglig på SilverStone Technologys hemsida.