Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

SilverStone Lascala 10M: En exklusiv titt på SilverStones senaste skapelse

IntroduktionSnabb titt
SilverStone Lascala 10M De goda
+ Integrerad Vacuum Fluorescent Display och IrDA transceiver med mediacenter fjärrkontroll
+ USB på frontpanelen
+ Ljud på sidopanelen, FireWire
Det dåliga
– Högljudda fans
– Skrymmande i storleken

HTPC-villet har börjat och konsumenterna letar efter att köpa datorer inte bara för att göra sin vanliga ordbehandling och internetsurfning, utan för att göra det i sina vardagsrum på sina TV-apparater samtidigt som de har möjlighet att spela upp en video eller titta på TV från den singeln låda!

Allt började med Microsoft Windows XP Media Center Edition och deras certifierade datorer som byggdes av de stora namnföretagen och hårdvara som certifierats av Microsoft. Saker och ting har förändrats sedan dess och listan har växt till att omfatta flera andra hårdvarutillverkare. Nu, med lanseringen av Windows Media Center Edition till “mamma och pop”-butiker, har potentialen för entusiaster att bygga sina egna mediacenter-datorer vuxit och de har mycket mer flexibilitet när det gäller att välja den hårdvara de vill ha i sitt hem teater PC-system.

Entusiaster vill inte bara ha den bästa hårdvaran i sina HTPC:er, de vill montera sin anpassade hårdvarukombination i ett så snyggt och fungerande fodral som möjligt, och det är här fodraltillverkaren kommer in. Det finns många namn inom fodralbranschen som har kommit in HTPC-marknaden för att spänna sina muskler på denna arena.

Nyligen fick vi besked om att SilverStone Technology, som är en av de mer populära designerna och tillverkarna av mid-tower-fodral samt tillbehör som strömförsörjning och kylutrustning, har planer på att släppa en ny produkt i deras Lascala-linje av HTPC-fodral , Lascala 10 eller LC10. Vi ville ta en titt på den nya designen innan den släpptes till världen, för att se vilka funktioner den skulle ge och även hjälpa oss att bättre förstå vad vi ska leta efter i HTPC-fall. Vi tittade först på Ahanix D.Vine 4 HTPC-chassi förra månaden och trodde att det skulle vara ett utmärkt tillfälle att jämföra varje tillverkares syn på genren.

Så utan ytterligare dröjsmål, SilverStone Lascala 10!

Mer information finns på Lascala 10 på SilverStones hemsida.