Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Shah Rukh Khan blir ambassadör för “Dare to Leap”-filosofin när han kommer ombord för Realme India

Ämne: Shah Rukh Khan blir ambassadör för “Dare to Leap”-filosofin när han kommer ombord för Realme India

Realme är redo att lansera sin Realme 11 Pro Series i Indien i juni och före tillkännagivandet av lanseringsdatumet har varumärket gjort ytterligare ett tillkännagivande som kommer att skapa krusningar. Företaget har tillkännagett Bollywood Superstar Shah Rukh Khan som sitt ansikte inför lanseringen av 11 Pro Series.

2020 signerades Salman Khan som varumärkesambassadör för Realme 6-serien och nu med Shah Rukh Khan som kommer ombord försöker Realme förstärka sitt engagemang för att inspirera millennials och sätta nya riktmärken i smarttelefonernas värld.

Realme har redan bekräftat att Realme 11 Pro Plus kommer med en 200 MP Samsung ISOCELL HP3 Super Zoom-kamera med 4x förlustfritt zoomläge, supergruppporträtt och en kameraspecifikationer. Teasers visar smarttelefonen med en baksida i litchi med en spetsliknande remsa som omger kameramodulen och löper rakt till botten. Enheten har redan lanserats i Kina, så även i Indien kan den komma i tre färger. Serien kommer att ha 2 modeller- Realme 11 Pro 5G och Realme 11 Pro Plus 5G.

Låt oss under tiden ta en titt på vad Realme och Shah Rukh Khan tycker om detta samarbete.

Realme tillkännager Shah Rukh Khan som sitt ansikte

Företagets reklaminlägg lyder: “Gör dig redo att bevittna #The NextLeap när kungen av Bollywood, den enda SRK, förvandlas från rulle till verklig! Förbered er för en elektrifierande resa med vår alldeles egna Dare to Leap Pioneer! Gör dig redo att uppleva kraften i #realmeXsrk och bevittna hur #SRKDaresToLeap till nya höjder!”

Realme talar om partnerskapet

Tao, Chief Marketing Officer på Realm India sa: “Vi är oerhört glada över att ha Shah Rukh Khan ombord som varumärkesambassadör för realme-smarttelefonkategorin. Hans våga-att-hopp-anda resonerar perfekt med vårt varumärkes filosofi. Med detta samarbete siktar vi på att nå nya höjder av innovation och omdefiniera smartphoneupplevelsen för våra användare.”

Shah Rukh Khan talar om samarbetet

Realme’s Dare to Leap Philosophy fick verkligen resonans hos mig. Varumärkets orubbliga engagemang för att tänja på gränser överensstämmer perfekt med min egen strävan efter excellens. Tillsammans strävar vi efter att antända innovation och driva på tillväxten av realme globalt. Jag ser fram emot att gå med i Realme-familjen som deras varumärkesambassadör och hoppas kunna inspirera andra att anamma utmaningar, ta djärva steg,

och uppnå storhet.”

Den första produkten som Shah Rukh Khan kommer att stödja för varumärket kommer att vara den kommande Realme 11 Pro 5G-serien.