Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Sennheiser SPORT True Wireless hörlurar lanserades i Indien

Sennheiser Indien har introducerat SPORT True Wireless, en ny TWS byggd speciellt för fitnessentusiaster och idrottare. Den har en säker och anpassningsbar passform med tre olika öronadaptrar och fyra olika öronfenor för att klara alla träningspass. Låt oss ta en djupare titt på denna nyligen släppta TWS.

SPORT True Wireless sägs leverera en exceptionell ljudupplevelse tack vare Sennheisers TrueResponse-givare. Produkten designades och tillverkades i Tyskland och drivs av en unik 7 mm dynamisk drivrutin som erbjuder djup bas och suverän klarhet utan distorsion – även vid hög intensitet. Dessutom tillåter dess pekkontroller användare att skräddarsy musiken efter sina preferenser samtidigt som de underlättar åtkomst till ljudnavigering och röstassistenter.

Den innovativa Adaptable Acoustic-funktionen låter idrottare välja mellan öppna eller stängda öronadaptrar och justera EQ-inställningarna för att skapa det perfekta personliga träningsljudet. Dessutom hjälper de öppna öronadaptrarna på öronsnäckorna, i kombination med Aware EQ-inställningarna, till att minska kroppsburet brus samtidigt som vissa externa ljud kan komma in för förbättrad situationsmedvetenhet. Sennheiser Smart Control-appen har helt anpassningsbara förinställningar – Focus och Aware EQ-inställningar – för att skapa individuella örhängeupplevelser.

Andra tekniska funktioner hos Sennheiser SPORT True Wireless-hörlurar inkluderar Bluetooth 5.2 med stöd för ljudkodekar som SBC, AAC och aptX, och en IP54-klassificering för att motstå damm och stänk. SPORT True Wireless klarar inte bara de fysiska utmaningarna. Med en batteritid på 9 timmar och ytterligare 18 timmar med laddningsfodralet, erbjuder den kompromisslös prestanda för att gå långt.

Sennheiser SPORT True Wireless Quick Specifikationer:
  • 7 mm drivrutiner
  • Bluetooth 5.2
  • Ljudkodekar som stöds: SBC, AAC, aptX
  • IP54, dammskyddad och stänkbeständig
  • 2 mikrofonstrålformande arrayer (4 mikrofon totalt)
  • Hörlurar Batterikapacitet: 55 mAh som varar upp till 9 timmar; Laddningsfodral Batterikapacitet: 400 mAh; Total batteritid (örsnäckor + fodral): 27 timmar
Prissättning och tillgänglighet

SPORT True Wireless finns i svart och har ett introduktionspris på Rs. 10 990. Den kommer att finnas till försäljning från och med den 3 maj 2022, på onlineplattformar som Sennheisers webbplats och Amazonoch andra ledande elektroniska butiker i Indien.