Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Sennheiser PXC 550-II trådlösa ANC-hörlurar lanserades i Indien för Rs. 29990

Sennhesier, en av världens bästa ljudtillverkare, har lanserat sina senaste trådlösa PXC 550-II-hörlurar med adaptiv brusreducering. Överst på hörlurarna har uppdaterats med Bluetooth 5.0, förbättrad batteritid, Anti-wind ANC-inställning och mer.

PXC 550-II tillhör den klass av högkvalitativa ANC-hörlurar som är befolkade av Sony WH-1000M3 och Bose 700. Förändringarna i andra generationens modell av PXC 550 är huvudsakligen inriktade på dess interna delar eftersom dess design påminner till stor del oförändrad. Ljudkvaliteten kan nästan garanteras att leva upp till Sennheiser-namnet med enastående klarhet, balans och dynamik.

Anslutning via Bluetooth 5.0 stöder hörlurarna AAC-codec av hög kvalitet inklusive Qualcomms AptX-codec. Sennheiser har också lagt till AptX Low Latency för att säkerställa att ljud och video förblir perfekt synkroniserade. Den adaptiva brusreduceringen har också förbättrats med en trippel mikrofonuppsättning som kan anpassas till omgivande ljudnivåer för att ge den exakta nivån på undertryckning som behövs. Sennheiser har också lagt till en ny funktion som kallas Anti-Wind ANC som säkerställer att brusreduceringen kan fungera bra i utomhusmiljöer.

Styrning av hörlurarna sker via styrplattan på höger öronkopp, med vilken användare kan justera volymen, spela, pausa eller hoppa över spår eller för att ta emot samtal med en knapptryckning. Hörlurarna slås på / stängs av automatiskt när användaren fäller upp / fäller den och Sennheisers smarta paus pausar automatiskt ljudet när användaren tar av sig hörlurarna och återupptar det när de bär det igen.

För batteriets livslängd kräver Sennheiser 20 timmars batteritid med hörlurar anslutna via Bluetooth och ANC påslagen och upp till 30 timmar när man använder ANC och en trådbunden anslutning. Andra funktioner inkluderar röstassistentstöd, personlig ljudupplevelse via Sennheiser Smart Control-appen som också kan justera brusreduceringsnivåerna.

Sennheiser PXC 550-II är tillgänglig nu i offlinebutiker idag och kommer att finnas tillgänglig på Amazon till ett pris av Rs. 29,999.

Kommentera lanseringen, Kapil Gulati, direktör, konsumentsegment, Sennheiser Electronics India sa:

PXC 550-II är byggd för att erbjuda det bästa ljudet i klassen för både musik och samtal. Detta headset har skapats för att ge oöverträffad upplevelse av ljudkvalitet och trådlös frihet för sina konsumenter på språng. PXC 550-II är rätt blandning av överlägsen komfort, stil, elegans och ljudutgång. Detta extraordinära headset kommer att revolutionera hur vi upplever ljud såväl som omgivande ljud och kommer att ta ljudupplevelsen till nästa nivå.