Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Secretlab har nu ett bord för spelare som du vill ha

Ett bord att bli kär i

Secretlab Magnus

Efter 6 år med utformning av ergonomiska stolar som mycket tänkt för spelare, har Secretlab precis presenterat ett extremt attraktivt bord som kommer att vara nyheten för alla dem som funderar på att ge sitt utseende ett nytt utseende. Och det är att borden har blivit ett element som kan vara differentiellt när det gäller att upprätthålla skrivbordets ordning och harmoni.

Vi har redan sett hur stående skrivbordsmodeller är mycket populära bland användare som söker effektivitet och komfort när de arbetar flera timmar framför skärmen, men dessa spelversioner söker andra typer av funktioner, bland annat fack för att dölja kablar och tillbehör för hörlurar och andra enheter.

Lampor och mycket magnet

Secretlab Magnus

Skillnaden i detta Secretlab-förslag är en elegant design utan fanfare och mycket praktiska funktioner. Det mest praktiska elementet är i ett lock som sitter längst ner på kortet som kommer att dölja alla kablar och lämna den nödvändiga öppningen för att kunna ansluta bildskärmen och dölja resten. Dessutom några sidoguider De gör det möjligt att bära extra anslutningskablar (som den för laddning av vår telefon) till områden närmare sätet och kan också hålla dem hållna och organiserade med hjälp av magnetiska ankare som säljs separat.

Och ja, det här bordet har flera magneter fördelade på ytan som gör att du kan hålla i lädermatta som täcker 1,2 eller 1,5 meter bordslängd beroende på vilken version du väljer. Denna matta kommer att finnas i två andra versioner inspirerade av logotyperna för e-sportteamen Cloud9 och Team Liquid.

Secretlab Magnus

Som en slående punkt erbjuder tillverkaren möjligheten att skaffa en diffust ljus LED-remsa som vi kan styra med en fjärrkontroll för att ge en touch av färg till vårt bord med total frihet. Problemet är att dessa lampor inte ingår och det kostar ytterligare 59 euro, liksom många av tillbehören som säljs separat.

Viktigaste egenskaper

  • Finns i längder på 1,2 och 1,5 meter
  • 70 centimeter djup
  • Stöder laster upp till 100 kilo
  • 735 millimeter hög
  • Många magnetiserbara tillbehör som inte kräver hårdvara
  • Millimeter justerbara ben för att jämna ut bordet
  • Ihålig för att kunna placera en arm för monitorn

Hur mycket?

Secretlab Magnus

Denna MAGNUS Metal Desk från Secretlab har ett startpris på 399 euro För 1,2 meter-modellen är denna version dock inte tillgänglig för tillfället, så du behöver bara reservera 1,5 meter-versionen för 449 euro. När det gäller tillbehören finns både LED-lamporna, ankarna, magnetkanalerna och remmarna tillgängliga på nätet och måste vänta lite längre på hörlurshållaren och de magnetiska stötfångarna.