Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Season of the Lost – Lista över kända buggar och lanseringsproblem

Destiny 2 säsong 15, även känd som Season of the Lost, är äntligen här. Lovande spelare med massor av nytt byte, två nya säsongsbetonade aktiviteter och en rik historia som sätter scenen för den kommande Destiny 2: The Witch Queen-expansionen, Season of the Lost ser ut att kunna bli Destiny 2:s bästa säsong hittills. Tyvärr har saker och ting börjat lite stenigt med Season of the Lost, eftersom många spelare upplever ett brett utbud av irriterande buggar och fel.

Tack och lov arbetar Bungie hårt för att spåra upp och åtgärda dessa problem så snabbt som möjligt, och vi noterar alla de vanligaste problemen som studion varnar spelare om (liksom alla snabba lösningar som spelare kan använda). Här är vad du behöver veta om alla kända buggar och lanseringsproblem för Destiny 2: Season of the Lost.

Vilka är de viktigaste felen i Destiny 2: Season of the Lost?

På grund av antalet problem som spelare för närvarande upplever under lanseringen av Season of the Lost, har Bungie försett Destiny-communityt med en lista över de vanligaste buggarna och problemen att se upp för när de spelar Destiny 2. Om inte Om du ser ett problem du har upplevt i listan nedan, låt oss veta så lägger vi till det.

Säsongsbetonade valutafrågor

Sammanfattning: Spelare med ett maximalt lager av Parallax Trajectory-valuta (1500) kommer inte att tjäna mer, och den extra valutan kommer inte att skickas till postmästaren.

snabb fix: Se alltid till att spendera lite Parallax Trajectory så att du kan fortsätta tjäna och använda mer.

Wayfinder’s Voyage Steg 4 går inte framåt

Sammanfattning: En bugg gör att steg 4 i Wayfinder’s Voyage-uppdraget är omöjligt att slutföra.

snabb fix: Avsluta och återhämta uppdraget för att åtgärda problemet.

Mission Cocoon Errors

Sammanfattning: Spelare kan få felkoden URCHIN när de försöker spela Mission Cocoon.

snabb fix: Spelare kan lösa problemet genom att rensa en plats i deras uppdragsinventering.

Mission Cocoon kraschar

Sammanfattning: PC-spelare kan krascha när de försöker slutföra detta uppdrag.

Destiny 2 kommer inte att starta på PC

Sammanfattning: PC-spelare kanske inte kan starta Destiny på grund av att en okänd fil saknas.

snabb fix: Det här problemet kan lösas genom att verifiera Destiny 2-spelfilerna.

Armor Synthesis Collapse

Sammanfattning: Att öppna Armor Synthesis-skärmen med en fraktionsrustning (Future War Cult, Dead Orbit, New Monarchy) kommer att orsaka en krasch.

Astral Alignment Chest Delay

Sammanfattning: I Astral Alignment-aktiviteten kan det vara en lång fördröjning mellan att öppna den sista kistan och ta emot belöningarna från aktiviteten.

Astral inriktning fortskrider inte

Sammanfattning: I Astral Alignment-aktiviteten förhindrar spelare att slutföra mötet genom att gå med i ett pågående möte.

Uppdraget att spåra Stars går inte framåt

Sammanfattning: Framsteg mot uppdraget Tracing the Stars räknas inte om spelare samlar Atlas Skews innan de återupptar uppdraget, eller om de samlar Skews på en annan karaktär.

snabb fix: Plocka upp Atlas Skews efter att du plockat upp uppdraget och se till att du gör det med karaktären du har uppdraget på.

Häxdrottningens reservemblem visas inte

Sammanfattning: Luciditys förbeställningsemblem från Witch Queen DLC saknas på fliken Samlingar.

Bungies vänlista uppdateras inte

Sammanfattning: En spelares Bungie-vänlista uppdateras inte automatiskt när man accepterar vänförfrågningar från Bungie.

Det går inte att importera vänner till Bungie Friends

Sammanfattning: När du försöker importera vänner från andra plattformar för Bungie Friends, visar vissa plattformar ett fel och kan inte importera vänner.

Bungie Friend Notification Spam

Sammanfattning: Om en spelare skickar en vänförfrågan från Bungie till en annan spelare, och om den förfrågan väntar när de loggar in nästa gång, kommer ett meddelande att visas för varje utgående vänförfrågan som väntar.

Inträdesproblem för deladd närstrid

Sammanfattning: På kontroller, när Charged Melee tilldelas en ingång, kommer en ändring av knapplayouten att behålla den tilldelningen.

snabb fix: Spelare kan återställa den anpassade layouten eller rensa mappningen “Charged Melee” för att åtgärda det här problemet.

Lucky Pants-objektet kommer inte att ändras

Sammanfattning: Den elementära affiniteten hos Lucky Pants Exotic Hunter benrustning kan inte ändras.

Withering Heat mod har ingen beskrivning

Sammanfattning: Withering Heat-artefaktmoden har ingen beskrivningstext. När denna mod är utrustad, försvagar mästarna under en kort tidsperiod att ta skada med en solförmåga.

Sweet Spot Triumph går inte framåt

Sammanfattning: Sweet Spots triumf skalar inte när Vex Wyverns dödas med precisionsskador.

Kan inte göra Fallen Walker-evenemanget heroiskt

Sammanfattning: Barriärerna kring Scorch Cannons i det offentliga evenemanget Fallen Walker stöter bort allt i närheten av dem, vilket förhindrar att evenemanget blir heroiskt fullbordat.

Jag kan inte komma in i glasvalvet

Sammanfattning: Vissa spelare kan inte gå in genom dörren i öppningsmötet med Vault of Glass.

snabb fix: Spelare som lämnar sitt eldteam, återvänder till Orbit och går med i sitt eldteam igen kan få sina belöningar och gå vidare genom resten av raiden.

Ursäkta Bungie-dammet…

Även om problemen med släppet av Season of the Lost är irriterande, arbetar Bungie dygnet runt för att se till att de åtgärdas så snart som möjligt. Förhoppningsvis kommer dessa problem att lösas snabbt och spelare kommer att kunna njuta av Destiny 2 för vad det är: ett av de bästa Xbox-skjutspelen som finns. För mer hjälp, se till att kolla in vår guide om hur du använder crossplay i Destiny 2, samt vår kompletta nybörjarguide om hur du kommer in i Destiny 2 2021.